КАЧЕСТВЕНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ ЗА СПОКОЕН СЪН

Отделете време за избора на правилната възглавница и ще бъдете много по-близо до най-добрия сън в спалнята си! Всеки от нас е подходящ за различна възглавница. Някои предпочитат по-твърда опора за врата, а други искат да потънат в по-мека възглавница. От по-твърди възглавници с мемори пяна до по-меки възглавници с пълнеж от патешко перо - независимо от личните Ви предпочитания, в JYSK имаме възглавница, която да Ви подхожда. Вижте нашата гама от възглавници от мемори пяна, анатомични възглавници, антиалергични възглавници, възглавници от патешки пух и възглавници от гъши пух. Изберете подходящата възглавница за позицията, в която спите, и ще имате по-спокоен сън в спалнята си на всяка рамка на леглото. Направете Вашия избор според позицията в която спите, по този начин ще си осигурите един по-качествен и по-пълноценен сън. Ако се събуждате с болки във врата можете да изберете по-ниска или по-висока възглавница, ако хъркате, то една ергономична възглавница от мемори пяна може да се окаже решението на Вашите проблеми.

Научете как да изберете възглавница в нашия гид
 

  Възглавници - Бебешки/Юношески

  Естествен пълнеж - PLUS

  ?
  Възглавница 650г FALKETIND 50x70 см
  55 ЛВ./бр.
  119 ЛВ. /бр.
  Спестете 53%
  plus
  Възглавница 750г GALDEBERGET 50x70/75
  50 ЛВ./бр.
  109 ЛВ. /бр.
  Спестете 54%
  plus

  Естествен пълнеж - GOLD

  ?

  Полиестерен пълнеж - BASIC

  ?

  Различни възглавници - PLUS

  ?
  Възглав. за врат WELLPUR KVANNE 13x25x11
  7,50 ЛВ./бр.
  22,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 67%
  plus
  Само в магазините
  Възглавница за врат WELLPUR MALM 30x33x9
  10 ЛВ./бр.
  29,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 66%
  plus
  Само в магазините
  Възглавница WELLPUR TORPA 24x42x12 см
  15 ЛВ./бр.
  39,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 62%
  plus
  Само в магазините
  Възглавница WELLPUR FOSSAN сива 24x42x12
  22,50 ЛВ./бр.
  44,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  plus
  Възглавница WELLPUR HALSA 34x36x12/6 см
  25 ЛВ./бр.
  49,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  plus
  Само в магазините
  Възглавница WELLPUR VOSS 30x50x10/7 см
  35 ЛВ./бр.
  69,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  plus
  Възглавница WELLPUR VOSS 30x50x10/7 см
  35 ЛВ./бр.
  69,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  plus

  ВЪЗГЛАВНИЦИТЕ ОСИГУРЯВАТ КАЧЕСТВЕН СЪН

  Когато става въпрос за качествен сън, възглавницата е поне толкова важна, колкото и матракът. Ако възглавницата не поддържа оптимално врата, има риск да се изчерпят ползите от добрия матрак. Когато искате да си купите възглавница, е добре да вземете предвид следните аспекти:

  • По-добре ли спите с вдигната или спусната глава?
  • По-често ли спите настрани, по гръб или по корем?
  • Какъв пълнеж на възглавницата предпочитате?

  ВЪЗГЛАВНИЦИ С РАЗЛИЧНИ ПЪЛНЕЖИ

  В JYSK ще откриете различни пълнежи за възглавници, така че тялото Ви да получи правилната ергономична опора, независимо къде почивате. Предлагаме Ви евтини дизайни на възглавници за възрастни, деца и бебета. Ще намерите възглавници с естествен пълнеж (пух и пера), както и възглавници с пълнеж от влакна. Предлагаме и специални възглавници от мемори пяна с ядра от естествен латекс, които се оформят, за да поддържат тялото Ви. Нашите специални възглавници се предлагат с WELLPUR и други марки.

  Всеки има собствена гледна точка за добрия нощен сън: ето защо перфектната възглавница за едни често не е подходяща за други. Поради тази причина е добре да не правите компромиси, когато избирате подходящата възглавница за Вас; Вместо това Ви препоръчваме да го тествате, за да проверите дали Ви осигурява необходимата подкрепа.

  Поддръжка и качество

  Животът на Вашата възглавница зависи, както от качеството, така и от поддръжката ѝ. В JYSK предлагаме възглавници в три ценови категории: BASIC, PLUS и GOLD, като продуктите GOLD са изключителни възглавници, изработени от качествени материали и на добра цена. За да поддържате доброто качество и за да удължите живота на Вашата възглавница трябва да я перете поне два пъти годишно. По този начин ще избегнете струпването на пълнежа на едно място и същевременно тя ще бъде свежа и чиста.

  Научете повече за поддръжката на възглавниците в нашия гид