Детски и бебешки възглавници

Възглавницата, от която се нуждае детето Ви, е много индивидуална. Това зависи, наред с други неща, от възрастта на детето. В JYSK ще намерите широка гама от детски възглавници, които да отговарят на индивидуалните нужди на Вашето дете.

Също както възрастните, децата се нуждаят от сън, за да възстановят енергията си за утрешните дейности. А на тази крехка възраст определено има много неща за учене и опознаване и затова използването на висококачествена детска възглавница е нещо много важно. В JYSK ще намерите детски възглавници с пух и перушина или с полиестерен пълнеж, както и WELLPUR модели, изработени от мемори пяна. Всички възглавници могат да се перат в пералня, за да се отървете от праховите акари, мръсотията и замърсяванията.

2 продукти
    2 продукти

    Възглавници - Бебешки/Юношески

    Осигурете здравия сън на детето си с детска възглавница

    Когато търсите подходящата възглавница за нуждите на Вашето дете, има няколко индивидуални фактора, на които трябва да обърнете внимание. Освен останалите неща, за намирането на правилната възглавница трябва да вземете под внимание възрастта на Вашето дете. В JYSK ще намерите детски възглавници, които отговарят на индивидуалните нужди на Вашето дете. Детските възглавници на JYSK не съдържат алергени. Освен това всички наши възглавници са подходящи за машинно пране, което означава, че лесно можете да се справите с акарите и натрупаните мръсотия и замърсявания.

    Освен детската възглавница, другото важно нещо за осигуряването на здрав сън за Вашето дете е качествената завивка.