ДЕТСКИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

Също както възрастните, децата се нуждаят от сън, за да възстановят енергията си за утрешните дейности. А на тази крехка възраст определено има много неща за учене и опознаване и затова използването на висококачествена детска възглавница е нещо много важно.

В JYSK ще намерите детски възглавници с пух и перушина или с полиестерен пълнеж, както и WELLPUR модели, изработени от мемори пяна. Предлагаме също така и бебешки възглавници с естествен или полиестерен пълнеж.
 

    Възглавници - Бебешки/Юношески

    Осигурете здравия сън на детето си с детска възглавница

    Когато търсите подходящата възглавница за нуждите на вашето дете, има няколко индивидуални фактора, на които трябва да обърнете внимание. Освен останалите неща, за намирането на правилната възглавница трябва да вземете под внимание възрастта на вашето дете. В JYSK ще намерите детски възглавници, които отговарят на индивидуалните нужди на вашето дете.

    Детските възглавници на JYSK не съдържат алергени и носят етикет Oeko-Tex за опазване на здравето и околната среда. Освен това всички наши възглавници са подходящи за машинно пране, което означава, че лесно можете да се справите с акарите и натрупаните зацапвания и нечистотии.

    Освен детската възглавница, другото важно нещо за осигуряването на здрав сън за вашето дете е качествената завивка.