Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Поради повишения обем от онлайн поръчки е възможно сроковете за доставка да бъдат удължени с до 5 дни (5 до 10 работни дни). Благодарим Ви, че пазарувате при нас!

FSC сертифицирани градински мебели от твърда дървесина, като градинска маса и градински столове с логото на FSC

Етикетът FSC® осигурява контролиран добив на дървесина

Важен фактор за изменението на климата е унищожаването на световните гори поради неустойчиво обезлесяване. Дървото като материал се използва широко по целия свят - от строителството до декорацията на дома, и затова е важно материалите от горския фонд, като например дървото, да се добиват от устойчиви източници, за да не се вреди на природната среда. Много от нас разпознават и знаят за етикета FSC, но какво точно представлява той и какво означава за избора на дървени градински мебели?

FSC

The Forest Stewardship Council®

Съветът за стопанисване на горите (Forest Stewardship Council), известен като FSC, е международно призната организация с нестопанска цел и система за етикетиране на дървесина, хартия и други материали, произведени в горите, които произхождат от устойчиво горско стопанство или други отговорно управлявани източници.

Етикетът FSC® осигурява, че темповете на сеч са ограничени до устойчиви нива, което позволява на горите да се възстановяват и да се разрастват непрекъснато. Освен това той гарантира, че цялата дървесина може да бъде проследена до нейния източник. Научете повече за FSC.

Градински мебели, сертифицирани по FSC

Основна продуктова област, една от най-големите в JYSK, е асортиментът ни от градински и външни мебели, като ние сме сред най-големите търговци на дребно на градински мебели в Европа. Затова смятаме, че е съвсем естествено да работим активно за насърчаване на устойчивото горско стопанство и днес 100% от асортимента ни дървени градински мебели е сертифициран по FSC.

Етикетът FSC осигурява, че всяка дървена мебел за открито, която можете да закупите в JYSK, е изработена от дървесина, която произхожда от отговорно и устойчиво управлявани гори. От големите ни градински комплекти до малките масички - можете да изберете нашите дървени градински мебели със сертификат FSC с чиста съвест, знаейки, че покупката ви не застрашава целостта и здравето на световните гори.

Като член на Съвета за стопанисване на горите от 2006 г. насам, ние не само сме сертифицирали целия си асортимент от градински мебели по FSC, но също така сме се ангажирали да играем активна роля в опазването на горите, да насърчаваме устойчивото горско стопанство и да разпространяваме информация за Съвета за стопанисване на горите и какво означава той за вас като клиент, член на обществото и жител на нашата планета (FSC® N001715).

Нашият богат асортимент от градински мебели е 100% сертифициран от FSC и затова има много чудесни възможности за избор.

Градински маси и столове, сертифицирани от FSC

Сред най-популярния ни асортимент на открито е богатият избор от мебели за хранене на открито: градински маси, градински столове и др.

Градински комплекти, сертифицирани по FSC

Много от нашите градински маси и градински столове се предлагат в градински комплекти, които включват и двете. Тези комплекти са вдъхновение за съчетаване на маси и столове, а тъй като са по-достъпни, отколкото ако купувате маси и столове поотделно, получавате и отлично съотношение цена-качество.

Градински мебели релакс, сертифицирани от FSC

Освен мебелите за хранене на открито, нашият асортимент включва и други важни елементи за вашите открити пространства, като дивани, масички и др. Особено популярна е нашата колекция UGILT, изработена от масивна акациева дървесина.

Научете повече за FSC и JYSK

Ако искате да научите повече за Съвета за стопанисване на горите, както и за JYSK и нашия ангажимент за насърчаване на устойчивото горско стопанство, вижте линковете по-долу:

Открийте повече

Изберете правилната градинска маса

Изберете правилната градинска маса

Ръководство: Модулен диван за вашия двор или тераса

Ръководство: Модулен диван за вашия двор или тераса

Хамак или висящ стол? Направете правилния избор

Хамак или висящ стол? Направете правилния избор

Ръководство за материали за градински мебели

Ръководство за материали за градински мебели