ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТИ

Градинските мебели са задължителни за балкона или терасата. Лятото означава дълги дни на открито, а много от нас обичат да вечерят под звездите. Ето защо е важно да имате хубави градински мебели, за да можете да седите удобно с часове. Изберете от много различни модели - имаме мебели за балкона на Вашия апартамент или за терасата на Вашата къща. Открийте гамата на JYSK от 2-местни комплекти или градински мебели с до 10 места от ракита, алуминий/стомана, изкуствена дървесина или масивна дървесина в бяло, черно, естествено и сиво. Не забравяйте да купите възглавници за градинските си столове, за да осигурите оптимален комфорт на седене.

    Градински комплекти - Дърво

    ГОЛЯМ ИЗБОР НА ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ В JYSK

    В JYSK предлагаме широка гама градински мебели за всеки вкус, независимо дали предпочитате мебелите, които не се нуждаят от поддръжка, или рустикалния вид, който могат да придадат дървените мебели. Помислете също дали градинската маса трябва да е кръгла, квадратна или овална. Ако предпочитате да разполагате с много място за гостите, може да изберете маса с разширение и допълнителен плот.

    Ако разполагате с достатъчно пространство на терасата, можете да повторите интериора на дневната и да обзаведете терасата с комплект градински мебели за хранене и други практични цели, а след това да се отпуснете в мека и удобна градинска гранитура.