Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти за вашата компания

Плажна кърпа, плажно одеяло и друго оборудване за пикник на плажа

Плаж: подходящи плажни кърпи и одеяла, които да вземете със себе си

Лятото е идеалното време да заведете семейството и приятелите си на плаж, за да се попечете на слънце и да поплувате в морето. Независимо дали си почивате и правите слънчеви бани на пясъка, потапяте се във водата или се наслаждавате на студени напитки в сянката на плажния чадър, осигуряването на подходящата плажна кърпа или плажно одеяло за Вашите нужди може да допринесе за Вашето удоволствие и комфорт.

Плажни кърпи и плажни одеяла - кое трябва да вземете със себе си?

Плажни кърпи, обикновени кърпи, ватирани и обикновени одеяла. Има много възможности, но това прави избора още по-труден: как да определите кое е най-подходящото за Вас, обстановката и дейностите, които ще извършвате? Няколко фактора могат да повлияят на това:

  • Колко души са с Вас на плажа?
  • Планирате ли да плувате или просто да се отпуснете на плажа?
  • Какви други неща ще вземете със себе си?
  • Ще останете ли до вечерта?

Задаването на подобни въпроси може да Ви помогне да определите кои опции трябва да използвате. Ако ще плувате, със сигурност ще имате нужда от плажна кърпа, за да се подсушите. Ако сте с голяма група, вероятно е добре да вземете няколко плажни кърпи и одеяла. Вземате ли си барбекю за еднократна употреба, за да приготвите вечеря на плажа? Вземете със себе си ватирано одеяло, за да се стоплите, докато слънцето залязва.

Плажна кърпа на райета в бяло, розово и червено.
Голяма синя плажна кърпа с цветя.
Плажни кърпи на райета в бяло, оранжево и розово, окачени на дървена стена.

Плажни кърпи

Класическите плажни кърпи са най-подходящият вариант за пътуване до морето, ако искате да поплувате. Размерът на традиционната плажна кърпа означава, че тя може да се използва и като постелка. Плажната кърпа BACKA е модерна и се предлага в различни цветове и модели.

Ватирани одеяла

Ватирано одеяло е друг чудесен вариант за плажа, особено ако денят е хладен или ветровит или ако планирате да останете до вечерта. Ватираните одеяла са с пълнеж и следователно осигуряват повече комфорт и изолация от плажната кърпа - и това ги прави чудесни за подложка.

Хак за плажа: Да се предпазим от пясък с чаршаф

Знаете ли, че можете да използвате чаршаф, за да създадете зона без пясък на плажа?

С голямата си дължина чаршафът е идеален за това. Постелете чаршафа, поставете чантите и хладилните чанти във всеки от четирите ъгъла и сгънете чаршафа около тях. Сега можете да се насладите на импровизирана кошара за игра, която е идеална за предпазване от пясък, което е особено удобно за малките деца.

Открийте повече

Създайте приятна зона за релакс край басейна

Създайте приятна зона за релакс край басейна

Няколко идеи да отбележите Свети Валентин вкъщи

Няколко идеи да отбележите Свети Валентин вкъщи

Красиви плажни принадлежности

Красиви плажни принадлежности

Време е за пикник - списък с най-необходимото

Време е за пикник - списък с най-необходимото