Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти за вашата компания

Открит плувен басейн със зона за релакс.

Създайте приятна зона за релакс край басейна

Басейните са популярни места за събиране на хора и повечето собственици на басейни вероятно биха признали, че прекарват повече време край басейна, отколкото в него.

Какви мебели са подходящи за басейн? На първо място, столовете и масите за басейн трябва да са устойчиви на атмосферните влияния и да издържат дълго време. Въпреки че не всички видове дърво се справят добре, когато са оставени навън, металните столове, маси и шезлонги са по-устойчиви на дъжд и вятър и могат да издържат десетилетия.

Шезлонгът UBBERUP от стомана и полиратан е част от колекцията UBBERUP, включваща кресла в пет различни цвята и двуместен диван за отдих.

Получете нашите най-добри съвети за избор на подходящ шезлонг.

Шезлонг с възглавница край басейна.
Градинска възглавница за шезлонг STOREHOLM сива
50 ЛВ./бр.
89,99 ЛВ. /бр.
Страхотна оферта
Спестете 44%

Можете да използвате шезлонга във вида, в който е, или да си осигурите още по-голямо удобство, като добавите възглавницата STOREHOLM.

За зоната за отдих край басейна Ви трябва и нещо, което е лесно за почистване и поддръжка. Солената или хлорната вода, слънцето, вятърът и дъждът могат да се отразят неблагоприятно. Изберете нещо, което се почиства лесно, и се уверете, че отстранявате мръсотията и маслото от слънцезащитните кремове поне два пъти годишно.

Градинските столове NAGELSTI имат облегалка и седалка от издръжлива мрежеста тъкан, изтъкана от полиестерна прежда с пластмасово покритие, която не се нуждае от поддръжка, с устойчиви цветове, съхне бързо и се почиства лесно. Градинската маса TAGEHOLM има алуминиева рамка, която не ръждясва. Плотът на масата е от артдърво - материал, който не се нуждае от поддръжка и е издръжлив на атмосферни влияния.

Мебелите от ракита и струни са популярен избор и за откритите пространства. Мебелите от синтетична ракита имат същия вид и стил като естествената ракита и са подходящи за дългосрочна употреба на открито.

Градинско кресло и масичка на слънчев вътрешен двор.
Градинско кресло BANDSBJERG черно
100 ЛВ./бр.
149 ЛВ. /бр.
Спестете 32%
Само онлайн

Градинското кресло BANDSBJERG е със стоманена рамка и облегалка и седалка от полиратан - вид лека синтетична плетка. Той е издръжлив, защитен от UV лъчи и устойчив на атмосферни влияния.

Релакс зона край басейна с две кресла и зелена странична маса.
Градинско кресло BANDSBJERG Ш72xВ74xДълб.70см зелено
100 ЛВ./бр.
149 ЛВ. /бр.
Спестете 32%
Само онлайн

Открийте повече

Как да изберем идеалния градински комплект?

Как да изберем идеалния градински комплект?

Ръководство: Как да изберем правилните градински столове

Ръководство: Как да изберем правилните градински столове

Изберете правилната градинска маса

Изберете правилната градинска маса

Хамак или висящ стол? Направете правилния избор

Хамак или висящ стол? Направете правилния избор