Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

СЕГА ОЩЕ ПО-ДОБРИ ОФЕРТИ НА ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ - СПЕСТЕТЕ ДО 50%

Двоен шезлонг на дървен вътрешен двор

Как да изберем най-добрия шезлонг

Най-добрият начин да се отпуснете и да се насладите на горещ летен ден е да го направите от удобен шезлонг. Преди да купите, има различни неща, които трябва да вземете под внимание: Къде искате да поставите шезлонга? Искате ли да го преместите? Какъв стил харесвате и какъв цвят? Прочетете повече и нека Ви насочим към правилния избор.

Къде искате да поставите градинския шезлонг?

Имате ли вътрешен двор, където можете да се насладите на слънцето? Или морава, където можете да лежите на сянка? Можете да поставите новия си шезлонг и на двете места, но някои шезлонги са по-подходящи за твърда повърхност, отколкото за мека като трева. Погледнете краката и изберете шезлонг със здрави крака или дори основа, която не потъва твърде лесно.

Искате ли да можете да местите шезлонга?

Ако ще следвате слънцето или сянката, докато се движи през деня, ще оцените лек шезлонг или шезлонг с колела. Хванете го в края и го завъртете като количка до следващото перфектно място.

Дървен шезлонг с колела на балкон край океана.
Шезлонг MANDAL Ш70xД205 твърда дървесина
250 ЛВ./бр.
369 ЛВ. /бр.
Спестете 32%

Намерете стил, който Ви харесва

Можете да намерите шезлонг, който пасва на градинските мебели, които вече имате, когато става въпрос за стил и цвят. Или можете да изберете такъв, който добавя контраст към съществуващото Ви външно обзавеждане. Материалите играят голяма роля в изразяването на шезлонга. Плетеният шезлонг може да има романтичен и спокоен вид. Дървеният или металният шезлонг може да бъде по-съвременен вид.

Цветът играе важна роля във функционалността на шезлонга. Бял или светъл няма да привлече толкова топлина, колкото тъмен или черен. Ето защо често ще се чувствате по-приятно, когато за първи път седнете или легнете върху него.

Бял шезлонг с колела край океана.
Страхотна оферта
Шезлонг HANSTHOLM Ш76xД200 бял
300 ЛВ./бр.
399 ЛВ. /бр.
Спестете 24%
Само онлайн

Функционалности и характеристики

Когато купувате нов шезлонг, помислете дали трябва да бъде нещо повече от удобно място за лягане. Ако планирате да четете в шезлонга, подлакътниците могат да бъдат практични.

Някои шезлонги са предназначени предимно за сядане, докато други могат да бъдат спускани и повдигани. Може да предпочетете един с повече от две различни позиции.

Кой размер е правилен?

Един следобед в шезлонг може да стане още по-добър, ако Вашият партньор или добър приятел се присъедини към Вас. Ако харесвате компания, вземете двоен шезлонг с място за двама. Двата отделни шезлонга могат да бъдат един до друг или разделени, така че да можете да поставите масичка между тях.

 

 

Двоен шезлонг на вътрешен двор.
Шезлонг IANO Ш136xД156 сив
1750 ЛВ./бр.
2299 ЛВ. /бр.
Спестете 23%
Само онлайн
Масичка OLDHUSE Ш45xД45xВ45 черна
75 ЛВ./бр.
109 ЛВ. /бр.
Спестете 31%

 

Търсите пълния пакет?

Ако ще оборудвате вътрешния двор или балкона си от нулата, това е Вашият шанс да създадете спокоен вид. Някои шезлонги са част от колекция, така че можете да сте сигурни, че той съответства на Вашите градински комплекти и мебели.

 

Открийте повече

Посрещнете лятото с актуални цветове

Създайте собствен батутен парк в градината

Хамакът: основен елемент във Вашия двор

На Вашето внимание: колекция UGILT