Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Двоен шезлонг на дървен вътрешен двор

Как да изберем най-добрия шезлонг

Най-добрият начин да се отпуснете и да се насладите на горещ летен ден е да го направите от удобен шезлонг. Преди да купите, има различни неща, които трябва да вземете под внимание: Къде искате да поставите шезлонга? Искате ли да го преместите? Какъв стил харесвате и какъв цвят? Прочетете повече и нека Ви насочим към правилния избор.

Къде искате да поставите градинския шезлонг?

Имате ли вътрешен двор, където можете да се насладите на слънцето? Или морава, където можете да лежите на сянка? Можете да поставите новия си шезлонг и на двете места, но някои шезлонги са по-подходящи за твърда повърхност, отколкото за мека като трева. Погледнете краката и изберете шезлонг със здрави крака или дори основа, която не потъва твърде лесно.

Искате ли да можете да местите шезлонга?

Ако ще следвате слънцето или сянката, докато се движи през деня, ще оцените лек шезлонг или шезлонг с колела. Хванете го в края и го завъртете като количка до следващото перфектно място.

Намерете стил, който Ви харесва

Можете да намерите шезлонг, който пасва на градинските мебели, които вече имате, когато става въпрос за стил и цвят. Или можете да изберете такъв, който добавя контраст към съществуващото Ви външно обзавеждане. Материалите играят голяма роля в изразяването на шезлонга. Плетеният шезлонг може да има романтичен и спокоен вид. Дървеният или металният шезлонг може да бъде по-съвременен вид.

Цветът играе важна роля във функционалността на шезлонга. Бял или светъл няма да привлече толкова топлина, колкото тъмен или черен. Ето защо често ще се чувствате по-приятно, когато за първи път седнете или легнете върху него.

Функционалности и характеристики

Когато купувате нов шезлонг, помислете дали трябва да бъде нещо повече от удобно място за лягане. Ако планирате да четете в шезлонга, подлакътниците могат да бъдат практични.

Някои шезлонги са предназначени предимно за сядане, докато други могат да бъдат спускани и повдигани. Може да предпочетете един с повече от две различни позиции.

Кой размер е правилен?

Един следобед в шезлонг може да стане още по-добър, ако Вашият партньор или добър приятел се присъедини към Вас. Ако харесвате компания, вземете двоен шезлонг с място за двама. Двата отделни шезлонга могат да бъдат един до друг или разделени, така че да можете да поставите масичка между тях.

 

 

Двоен шезлонг на вътрешен двор.
IANOШезлонг IANO Ш136xД156 сив
1500 ЛВ./бр.
1899 ЛВ. /бр.

 

Търсите пълния пакет?

Ако ще оборудвате вътрешния двор или балкона си от нулата, това е Вашият шанс да създадете спокоен вид. Някои шезлонги са част от колекция, така че можете да сте сигурни, че той съответства на Вашите градински комплекти и мебели.

 

Открийте повече

Ръководство за избор на правилната беседка

Ръководство за избор на правилната беседка

Ръководство: Намерете подходящия градински чадър

Ръководство: Намерете подходящия градински чадър

Батути: 7 неща, които да знаете, преди да купите

Батути: 7 неща, които да знаете, преди да купите

Ръководство: Изберете правилната кутия за възглавници

Ръководство: Изберете правилната кутия за възглавници