КОМФОРТНИ ГРАДИНСКИ ШЕЗЛОНГИ

С шезлонг от JYSK можете да постигнете оптимална релаксация и да забравите за стреса и ежедневието. Изберете такъв с колелца, с който да можете да се придвижвате из вътрешния двор. Имаме много различни шезлонги в черни, сиви и естествени цветове и от различни материали, като алуминий, твърда дървесина и полиратан. Така че със сигурност ще намерите такъв, който да отговаря на Вашите вкусове и нужди. Някои от нашите шезлонги се предлагат с голяма възглавница. Можете също така да изберете шезлонги, които издържат на всякакви климатични условия, така че да могат да се оставят навън през цялата година.

 

    ШЕЗЛОНГИ ОТ РАЗЛИЧНИ МАТЕРИАЛИ И ЦВЕТОВЕ

    Можете да изберете шезлонг от устойчиви на атмосферни влияния материали, които не изискват поддръжка, като стомана/пластмаса или полиратанова плетеница - и той ще изглежда добре година след година. Продаваме и шезлонги от твърда дървесина, която обикновено се нуждае от малка обработка с масло, освен ако не желаете по-суров вид, който придобива с течение на времето от атмосферните влияния и вятъра.

    Цветовата ни гама е много неутрална и се съчетава с повечето други градински мебели. По този начин можете лесно да комбинирате новия си шезлонг с градински мебели и да създадете уютен кът за почивка в градината или на терасата. Някои от шезлонгите на JYSK дори са защитени от UV лъчи, така че цветът им няма да избледнее.

    ИЗБЕРЕТЕ НОВИЯ СИ ШЕЗЛОНГ ПО ФУНКЦИЯ

    Нашите шезлонги могат да се регулират до 5 различни позиции. При повечето модели облегалката може да се регулира, което осигурява добър комфорт, а други са сгъваеми, така че лесно да се съхраняват, ако има малко място, например на балкона. Ако си купите шезлонг с колелца, ще имате по-голяма гъвкавост и ще можете да го премествате на терасата или в градината. Ако не разполагате с място за чадър, можете да изберете шезлонг с вграден сенник, който може да се регулира. Ако искате да си осигурите пълен комфорт, добра идея е да използвате градинска възглавница за шезлонг. Моля, обърнете внимание, че за някои шезлонги е включена градинска възглавница.