ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ ЗА РЕЛАКС

Разгледайте широката ни гама от мебели за релакс: столове и кресла за открито, удобни дивани за вътрешен двор, устойчиви на дъжд и температурни промени. Когато сядате на градинските, искате да седите удобно. JYSK разполага с интересна селекция от мебели за вътрешен двор - имаме всичко от ъглови маси, полиетиленови дивани, дивани с мека възглавница и столове за вътрешен двор до различни удобни столове и шезлонги. Открийте любимата си, настанете се удобно и се насладете на лятото в градината. За оптимален комфорт препоръчваме да закупите градински възглавници за диван или люлка на терасата.

  Мебели релакс - Ниски градински маси

  МЕБЕЛИ ЗА РЕЛАКС ОТ РАЗЛИЧНИ МАТЕРИАЛИ

  Когато купувате нови градински мебели, е добре да вземете предвид: 

  Искате ли да отделяте време за почистване и поддръжка на градинските си мебели? Това е от решаващо значение за избора на материал.

  Какво подхожда на Вашия стил?  Какъв тип материал и стил желаете? Какви са Вашите нужди?

  В JYSK ще намерите голям избор от мебели за градина от стомана, алуминий, фиброцимент, гранит, твърда дървесина и полиратан. Мебелите ни се предлагат в черно, сиво и натурално. Оживете и освежете външния им вид с цветни възглавници, възглавници и килими за открито. Вместо обикновена маса за отдих, можете да си купите нашата газова камина/огнена яма и да я използвате като маса във Вашия двор.