Градински масички, дивани и кресла за релакс

Време е да създадете уютен кът за отдих на терасата или балкона си? С мебелите за релакс можете да се възползвате максимално от лятото и да се насладите на страхотна почивка. Предлагаме широка гама от удобни и стилни мебели за отдих за Вашата градина, вътрешен двор или тераса. Тук ще откриете дивани, масички и кресла за отдих от различни материали, като ратан, дърво и алуминий. Изберете това, което Ви подхожда, и персонализирайте своя кът за релакс според вкуса и стила си. Разгледайте нашата гама от градински мебели и ги купете онлайн или в най-близкия магазин на JYSK.

56 артикула
    56 артикула

    Как да изберете градински мебели?

    Изборът на градински масички, дивани и кресла за релакс изисква внимателно обмисляне на пространството, удобството и стила. Започнете да измервате външната си площ, за да сте сигурни, че мебелите са пропорционални, без да препълват пространството. Търсете многофункционални елементи като масички с вградено пространство за съхранение или кресла, които могат да се регулират. Заложете на леки материали като алуминий, което е едновременно издръжливо и лесно за преместване. Комфортът е от ключово значение, затова дайте приоритет на градинските възглавници с устойчива на атмосферни влияния материя за продължителна почивка. Що се отнася до стила, изберете елементи, които допълват естетиката Ви на открито, независимо дали тя е модерна, традиционна или еклектична. Дълготрайността е от съществено значение за мебелите на открито, така че инвестирайте във висококачествени материали като устойчиви на ръжда рамки и устойчиви на атмосферни влияния покрития, за да издържат на различни атмосферни условия. Вземете предвид и изискванията за поддръжка, като изберете материали, които са лесни за почистване и поддръжка. И накрая, определете бюджета си и проучете възможностите в рамките на ценовия си диапазон, за да намерите достъпни, но стилни неща. Като вземете предвид тези фактори, можете да създадете уютно и привлекателно външно пространство, идеално за релаксация.

    Малък оазис на Вашия балкон

    Имате малък балкон или голяма тераса? Какъвто и да е отговорът, ние имаме няколко съвета, с които да ги превърнете в малък оазис на прохладата. Покрийте пода с дървени градински плочки, осветете го със соларни лампи и украсете страничната част със саксии и изкуствени цветя от нашата колекция. Като разделител можете да използвате изкуствена трева, която ще намерите в нашата лятна гама в различни размери и височини. Разделете балкона или градината си на по-малки пространства или създайте естествена, елегантна преграда със съседите си. Освен това добавянето на няколко градински фенера ще придаде романтично настроение на летните Ви нощи, а ако изключите осветлението и запалите само няколко свещи, ще можете да се наслаждавате на звездното небе дори от апартамента си в града.