Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Лятната разпродажба е към своя край! Намаления до 60% на всички градински артикули.

Всички оферти
Градина

Създайте красив кът за отдих с помощта на плетени сандъчета за цветя и градински фенери

Дата:

Категория: Градина

Те са навсякъде – във всекидневните и трапезариите ни, а вече и във вътрешния двор и по балконите. Внасят безупречна елегантност, която добавя естествена атмосфера към декора. Говорим, разбира се, за ръчно плетените предмети, които навлязоха и в дизайна на откритите пространства. Има нещо красиво в предметите, изплетени от естествени материали, които изглеждат изработени на ръка. Те вдъхват живот на вътрешните дворове и балконите ни с текстурата си, която докосва осезанието, и в същото време имат чудесни декоративни качества. 

Ръчно плетените сандъчета за цветя са в чудесна хармония с други типове материали, например с въжето, от което е изработена пейката BEDER тук, и с черния метал на градинския фенер IBISHUSE: 


„Ръчно плетен“ не означава непременно изработен от ракита или от ратан. Можете да комбинирате ръчно плетени изделия от различни материали в различни цветове и да получите прекрасен резултат. Тук сме съчетали сандъчета за цветя SVANE от полиратан, устойчив на атмосферни влияния, и сандъчета за цветя SANSEBIE в сивкаво Kubu с бамбуковия фенер STRAND.


Превърнете вътрешния двор или балкона си в идеален уединен кът за отдих с помощта на ръчно плетени предмети. Естественият вид на сандъчета за цветя като това, хармонично се съчетава с билките и цветята, които отглеждате в тях. Препоръчваме ви да засадите босилек, риган, мащерка и розмарин, така че винаги да разполагате с пресни подправки, когато готвите, и многогодишни растения, като лавандула, заради възхитителния ѝ аромат и красиви цветове. Предимство: Те са много издръжливи. 

През горещите летни нощи, за които всички мечтаем, можете да се наслаждавате на красивата игра на светлините и сенките от фенера BRUSHANE. Облегнете се назад с чаша кафе в ръка и се потопете в мислите си. 

Ние от JYSK ви желаем фантастичен сезон на открито!