Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Поради повишения обем от онлайн поръчки е възможно сроковете за доставка да бъдат удължени с до 5 дни (5 до 10 работни дни). Благодарим Ви, че пазарувате при нас!

Градина

Създайте красив кът с плетени сандъчета и фенери

Те са навсякъде – във всекидневните и трапезариите ни, а вече и във вътрешния двор и по балконите. Внасят безупречна елегантност, която добавя естествена атмосфера към декора. Говорим, разбира се, за ръчно плетените предмети, които навлязоха и в дизайна на откритите пространства. Има нещо красиво в предметите, изплетени от естествени материали, които изглеждат изработени на ръка. Те вдъхват живот на вътрешните дворове и балконите ни с текстурата си, която докосва осезанието, и в същото време имат чудесни декоративни качества. Ръчно плетените сандъчета за цветя са в чудесна хармония с други типове материали.


„Ръчно плетен“ не означава непременно изработен от ракита или от ратан. Можете да комбинирате ръчно плетени изделия от различни материали в различни цветове и да получите прекрасен резултат. Тук сме съчетали сандъчета за цветя SANSEBIE в сивкаво с бамбуковия фенер STRAND.


Превърнете вътрешния двор или балкона си в идеален уединен кът за отдих с помощта на ръчно плетени предмети. Естественият вид на сандъчета за цветя като това, хармонично се съчетава с билките и цветята, които отглеждате в тях. Препоръчваме Ви да засадите босилек, риган, мащерка и розмарин, така че винаги да разполагате с пресни подправки, когато готвите, и многогодишни растения, като лавандула, заради възхитителния ѝ аромат и красиви цветове. Предимство: Те са много издръжливи. 

 

През горещите летни дни, за които всички мечтаем, можете да се наслаждавате на чаша кафе в ръка и да се потопете в мислите си. 

Ние от JYSK Ви желаем фантастичен сезон на открито! 

Открийте повече

Ръководство: Как да изберем правилните градински столове

Ръководство: Как да изберем правилните градински столове

Изберете правилната градинска маса

Изберете правилната градинска маса

Ръководство: Модулен диван за вашия двор или тераса

Ръководство: Модулен диван за вашия двор или тераса

Хамак или висящ стол? Направете правилния избор

Хамак или висящ стол? Направете правилния избор