Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Няколко идеи да отбележите Свети Валентин вкъщи

Няколко идеи да отбележите Свети Валентин вкъщи

През последните години е модерно Свети Валентин масово да се посреща с много сърца, препълнени с шоколадови бонбони, или дузини рози. Почти като по филмите. Ако искате да сте различни и да разчупите рамките на общоприетото, доверети ни се. Има и други по-приятни и интересни идеи да поглезите вашата половинка.

Какво ще кажете за романтичен спа ден?

Не е необходимо да резервирате хотели със спа. Ще постигнете същата релаксираща атмосфера и в домашни условия. С правилната подготовка и аксесоари ще поглезите вашата половинка без да харчите излишни средства. Замислете се кои са малките вълшебства, за които не ви остава време. Направете си гореща баня за краката с ароматни соли, последвана от масаж на ходилата с етерични масла. Добавете маска за лице, която със сигурност ще бъде оценена от близкия човек. За да постигнете успокояваща атмосфера на спа, поставете ароматни масла в стаята, аранжирайте свещи в стаята.


Да бъде изненадата пълна, добавете нов халат за вашия партньор и защо не чифт домашни пантофи.

Романтична киновечер в домашни условия

Днес имаме много възможности за гледане на филми в домашни условия. Една романтична киновечер вкъщи не е проблем. Намерете любимия филм на вашата половинка, без значение дали е на DVD или на добрия стар Netflix. Настанете се удобно с купа пуканки и се завийте с одеяло. Това е най-приятният вариант, без много шум да отбележите празника. Ако все пак искате да разграничите романтичната киновечер от обикновената неделя (защото неделя вечер са най-хубавите филми по канал 1), поставете надуваем матрак пред телевизора и го отрупайте с меки възглавници, топли одеяла и пухкави завивки. Така ще имате прекрасно място за гледане на филми. И не забравяйте хапките, снаксовете и пуканките. Хубавият филм трябва да бъде придружен от известно количество храна. Заредете се с вкусни чипсове, хапки и питиета и ги сервирайте във вълшебната вечер.

Няма как да сбъркате с романтична вечеря

Вечеря в изискан ресторант е тривиално решение и спасителен трик в Деня на влюбените. Замислете се колко вълнуващо би било да приготвите романтична вечеря. Така ще засвидетелствате на половинката ви, че тя е важна част от вашия свят и сте се постарали вечерта да бъде специална. Ако се съмнявате в кулинарните ви умения, няма страшно, с празнично аранжираната маса ще получите допълнителни точки и за най-семплата гозба.


Поставете на празничната маса красива ваза с цветя, обърнете внимание на чашите и чиниите и допълнете с романтични свещи. Сега можете да се насладите на романтичната обстановка.

Весело посрещане на Св. Валентин!

Открийте повече

Създайте приятна зона за релакс край басейна

Плаж: подходящи плажни кърпи и одеяла, които да вземете със себе си

Красиви плажни принадлежности

Време е за пикник - списък с най-необходимото