НАДУВАЕМИ ЛЕГЛА И ШАЛТЕТА НА КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ

В JYSK имаме надуваеми възглавници, легла, матраци, шалтета подложки за спане и самонадуваеми основи във всички ценови диапазони. Независимо дали отивате на къмпинг, на плаж, на фестивал или имате гости за една нощ, надуваемото легло за гости е винаги добро решение. То служи като практично легло, което лесно се събира и транспортира, и същевременно е меко като подложка за спане. Предлагаме еднолицеви и двулицеви надуваеми матраци с различни форми и размери, така че можете да си вземете матрака, който отговаря на Вашите нужди. Не забравяйте също така да закупите ръчна, крачна или въздушна помпа за надуваемото легло.

  Надуваеми легла - Постелки

  НАДУВАЕМОТО ЛЕГЛО Е ПРАКТИЧНО РЕШЕНИЕ

  Надуваемото легло е незаменим в няколко ситуации. Ако отивате на къмпинг или на фестивал, надуваемият матрак е чудесно решение. Той също е много добро и удобно легло за гости. Той се надува бързо, премества се лесно и може да се опакова след употреба, така че няма да заема място в дома ви ежедневно.

  Ако отивате на велосипедно пътешествие или приключение с раницата си, може би ще предпочетете спалните шалтета. Те не тежат и не заемат толкова място, колкото надуваемите матраци. Предлагат се както традиционните ултралеки, така и по-удобните самонадуваеми се. Ако отивате на активна почивка или просто правите упражнения на пода във всекидневната, JYSK има и Вашата нова фитнес постелка.

  ГОЛЯМ ИЗБОР ОТ НАДУВАЕМИ МАТРАЦИ И АКСЕСОАРИ

  В JYSK ще намерите много различни модели надуваеми легла с различна височина, някои от които имат вградени възглавници. Надуваемите матраци са изработени от издръжлив винил, а горният слой на нашите надуваеми матраци е изработен от велур, който осигурява мека повърхност. Предлагаме единични, персон и половина и двойни надуваеми легла. Някои са с вградена електрическа помпа. Ако закупите надуваем матрак без вградена помпа, разбира се, можете да закупите въздушна помпа, която да съответства на матрака. В JYSK имаме няколко различни помпи за въздушни матраци, например помпи за крака, въздушни помпи и ръчни помпи

  Имайте предвид, че някои надуваеми матраци се предлагат с комплект за интелигентен ремонт и чанта за съхранение.