Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Надуваеми легла – практично решение

Надуваемото легло е безценен помощник в толкова много ситуации. Ако планирате да къмпингувате или да посетите музикален фестивал, надуваемото легло е отлично решение. Надуваемото легло също така е отлично, удобно легло за гости. Мести се лесно и можете бързо да го приберете, за да не заема излишно място вкъщи.

В JYSK ще намерите богата гама от модели и нива на качество. Надуваемите ни легла се предлагат в няколко размера – единични, персон и половина или два персона, – а някои модели са оборудвани с вградена електрическа помпа. Ако закупите надуваемо легло без вградена помпа, можете, разбира се, да закупите отделно въздушна помпа, съвместима с матрака. В JYSK предлагаме всякакви модели помпи, включително крачни, ръчни и работещи с батерия.

Рогозката е перфектното решение за дълги велопреходи или излети с раница. Рогозките са леки и не заемат много място. Предлагаме традиционни ултратънки рогозки, а също така и по-комфортни самонадуваеми модели. Ако смятате да се отдадете на активна почивка това лято или просто да потренирате на пода в дневната, не се колебайте, а си вземете нова постелка за упражнения от JYSK. 

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

Visa Mastercard