Надуваеми матраци, постелки и помпи

В JYSK имаме надуваеми възглавници, легла и матраци, постелки за спане и спални чували във всички ценови диапазони. Независимо дали отивате на къмпинг, на плаж, на фестивал или имате гости за една нощ, надуваемото легло за гости е винаги добро решение. То служи като практично легло, което лесно се събира и транспортира, и същевременно е меко като подложка за спане. Предлагаме надуваеми матраци с различни форми и размери, така че можете да си вземете матрака, който отговаря на Вашите нужди. Не забравяйте също така да закупите ръчна, крачна или въздушна помпа за надуваемото легло.

21 артикула
    21 артикула

    Надуваемото легло е практично решение

    Надуваемото легло е незаменим в няколко ситуации. Ако отивате на къмпинг или на фестивал, надуваемият матрак е чудесно решение. Той също е много добро и удобно легло за гости. Той се надува бързо, премества се лесно и може да се сгъва след употреба, така че няма да заема място в дома Ви ежедневно. Ако отивате на велосипедно пътешествие или приключение с раницата си, може би ще предпочетете спалните постелки и спалните чували. Те не тежат и не заемат толкова място, колкото надуваемите матраци. Предлагат се както традиционните ултралеки, така и по-удобните самонадуваеми се.

    Голям избор от надуваеми матраци и аксесоари

    В JYSK ще намерите много различни модели надуваеми легла с различна височина, някои от които имат вградени възглавници. Надуваемите матраци са изработени от издръжлив винил, а горният слой на нашите е изработен от велур, който осигурява мека повърхност. Предлагаме единични, персон и половина и двойни надуваеми легла, някои са с вградена електрическа помпа. Ако закупите надуваем матрак без вградена помпа, разбира се, можете да закупите въздушна помпа, която да съответства на матрака.