УНИВЕРСАЛНИ КИЛИМИ ЗА ОТКРИТО И ЗАКРИТО

Външното ви пространство може да бъде също толкова удобно, колкото и вътрешното, ако използвате килими за външно и вътрешно ползване - елемент, който повишава комфорта в дома. Изберете за спалнята, всекидневната, кухнята, леглото, фотьойла, терасата или балкона килим, подходящ както за употреба на открито, така и на закрито, входна изтривалка с нехлъзгаща се, устойчива на атмосферни влияния и красиво оформена постелка. По този начин няма да се притеснявате, че ще пренесете мръсотията от градината или вътрешния двор директно в къщата.

9 продукти
    9 продукти

    КИЛИМИ ЗА БАЛКОН, ГРАДИНА, КЪМПИНГ ИЛИ ВИЛА

    Покажете личния си стил и пренесете интериора от всекидневната на балкона или терасата с килим на открито и друго домашно обзавеждане. Като цяло декорирането и обзавеждането на външната среда през летните месеци създава уютна атмосфера - независимо дали на открито или у дома. Ако прекарвате времето си на къмпинг, одеялото за открито е идеално за тентата на караваната или като удобно одеяло за пикник. Нашите външни килими са идеални и за лятната къща, където идват много гости, тъй като килимите са практични, издръжливи и лесни за почистване. Причината за това е материалът. Килимите на JYSK са изработени от синтетичен материал или рециклируема пластмаса, което е по-екологична алтернатива. 

    СЪХРАНЕНИЕ

    Моля, имайте предвид, че някои от нашите килими за вътрешно/външно ползване не са устойчиви на замръзване и поради това не могат да се оставят навън през зимните месеци. Добър съвет е да ги съхранявате в кутия за възглавници заедно с градинските възглавници.