Универсални килими за открито и закрито

Външното Ви пространство може да бъде също толкова удобно, колкото и вътрешното, ако използвате килими за външно и вътрешно ползване - елемент, който повишава комфорта в дома. Изберете за градината или терасата килим, подходящ както за употреба на открито и на закрито и входна изтривалка с нехлъзгаща се основа. По този начин няма да се притеснявате, че ще пренесете мръсотията от градината или вътрешния двор директно в къщата.

7 артикула
    7 артикула

    Комфортни килими на открито и закрито

    Покажете личния си стил и пренесете интериора от всекидневната на балкона или терасата с килим на открито и друго домашно обзавеждане. Най-хубавото при тази селекция килими е, че те са подходящи както за вътрешна, така и за външна употреба - поставете ги в зимната градина, в дневната или на балкона - изборът е Ваш! Нашите външни килими са идеални и за лятната къща, където идват много гости, тъй като килимите са практични, издръжливи и лесни за почистване. Причината за това е, че килимите на JYSK са изработени от синтетичен материал или рециклируема пластмаса, което е по-екологична алтернатива. Можете да избирате килими с правоъгълни или кръгли форми, които да подхождат на интериора на дома и градината Ви - ние сме запазили неутралните цветове - черно, бежово, бяло и сиво.

    Съхранение

    Моля, имайте предвид, че някои от нашите килими за вътрешно и външно ползване не са устойчиви на замръзване и поради това не могат да се оставят навън през зимните месеци. Добър съвет е да ги съхранявате в кутия за възглавници заедно с градинските възглавници.