Универсални килими за открито и закрито

Освежете външното си пространство с нашата колекция от външни килими, предназначени да добавят стил и комфорт към Вашия оазис на открито. Изработени от издръжливи и устойчиви на атмосферни влияния материали, тези килими са специално проектирани да издържат на променливото време, като същевременно подобряват естетическата привлекателност на Вашето външно пространство. Предлагани в разнообразие от шарки, цветове и размери, нашите килими за открито без усилие допълват различни дизайни, от модерни до традиционни. Лесни за почистване и поддръжка, нашите външни килими пренасят комфорта на живота на закрито на открито. Изберете килим, подходящ за употреба на открито и на закрито и входна изтривалка с нехлъзгаща се основа. По този начин няма да се притеснявате, че ще пренесете мръсотията от градината или вътрешния двор директно в къщата.

Предимства на градинските килими

Външните килими предлагат няколко предимства, които допринасят за подобряване на цялостната привлекателност и функционалност на външните жилищни пространства:

  1. Естетично подобрение: Външните килими незабавно повишават визуалната привлекателност на външните пространства, добавяйки цвят, текстура и шарки. Те служат като стилен аксесоар, който свързва мебелите и декора, създавайки сплотена и привлекателна атмосфера.
  2. Комфорт под краката: Проектирани да осигурят по-мека повърхност, килимите за открито предлагат комфорт под краката, правейки зоните на открито по-приятни за дейности като излежаване, забавление или боси разходки.
  3. Устойчивост на атмосферни влияния: Висококачествените външни килими са изработени от устойчиви на атмосферни влияния материали, които могат да издържат на излагане на слънчева светлина, дъжд и променливи температури. Тази издръжливост гарантира дълготрайна производителност и външен вид.
  4. Лесна поддръжка: Външните килими са проектирани за лесна поддръжка. Много от тях са водоустойчиви и могат да се измиват с маркуч.
  5. Универсалност: Предлагани в различни размери, форми и дизайни, външните килими са универсални и адаптивни към различни външни пространства и предпочитания за дизайн.
  6. Безопасност: Външните килими могат да осигурят неплъзгаща се повърхност, повишавайки безопасността в зони, предразположени към влага, или близо до басейни.
  7. Целогодишно удоволствие: Външните килими разширяват използваемостта на външните пространства през цялата година. Те осигуряват удобна и привлекателна среда през различни сезони, позволявайки на хората да се възползват максимално от своето външно пространство.

Комфортни килими на открито и закрито

Пренесете интериора от всекидневната на балкона или терасата с килим на открито. Най-хубавото при тази селекция килими е, че те са подходящи както за вътрешна, така и за външна употреба - поставете ги в зимната градина, в дневната или на балкона - изборът е Ваш! Нашите външни килими са идеални и за лятната къща, където идват много гости, тъй като те са практични, издръжливи и лесни за почистване. Причината за това е, че килимите на JYSK са изработени от синтетичен материал или рециклируема пластмаса, което е по-екологична алтернатива. Можете да избирате килими с правоъгълни или кръгли форми, които да подхождат на интериора на дома и градината Ви - ние сме запазили неутралните цветове - черно, бежово, бяло и сиво.

Съхранение

Моля, имайте предвид, че някои от нашите килими за вътрешно и външно ползване не са устойчиви на замръзване и поради това не могат да се оставят навън през зимните месеци. Добър съвет е да ги съхранявате в кутия за възглавници заедно с градинските възглавници.