Комфортни възглавници за градински мебели

Градинските възглавници осигуряват допълнителен комфорт и позволяват дълги дни и вечери на открито. В JYSK разполагаме с голям избор от градински възглавници в много форми и цветове и затова можем да предложим възглавници, които пасват на по-голямата част от градинските мебели. Ще намерите възглавници за  палета, столове с висока и ниска облегалка, позиционни столове, пейки и шезлонги. Разгледайте нашата гама и намерете добра оферта.

  Сезонни възглавници - Облегалка на стол

  Сезонни възглавници - Стол висока облегалк

  ГРАДИНСКИ ВЪЗГЛАВНИЦИ, КОИТО ОСВЕЖАТ ГРАДИНСКИТЕ МЕБЕЛИ

  Новите възглавници за градинските мебели са лесно и евтино решение, ако Вашата градина или балкон се нуждаят от освежаване. Множеството цветове и шарки Ви позволяват да създадете точно желания от Вас стил. Независимо дали външният вид трябва да бъде класически с черни стилни градински възглавници или модерен и енергичен с цветни градински възглавници, ще го намерите в JYSK.

  НАМЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩИТЕ ВЪЗГЛАВНИЦИ ЗА ВАШАТА ГРАДИНА

  Ако имате по-малък балкон, може да има място само за един градински стол. Тук по-малка възглавница за седалка може да Ви свърши работа. За по-големи външни пространства лесно можете да добавите мебели като комплекти градински мебели и шезлонги. Тук можете да създадете монотонен израз, като изберете възглавници във Вашия дизайн. В JYSK разполагаме с голям избор от възглавници за столове и шезлонги в неутрални сиви и черни нюанси. Въпреки това, можете също да изберете да добавите цвят чрез градински възглавници в синьо, зелено, розово и оранжево.

  ВИСОК КОМФОРТ С ГРАДИНСКИ ВЪЗГЛАВНИЦИ ОТ JYSK

  Когато купувате нови възглавници, изберете дизайна, който отговаря на Вашия стил. Важно е обаче да се вземе предвид формата и височината на възглавниците. Дебелите възглавници Ви осигуряват много комфорт, но също така ще повишат височината на седене. Затова проверете височината на Вашата градинска маса, за да получите най-оптималната позиция за сядане в градинските си мебели.