Дебели палетни възглавници за Вашия диван от палети

Присъединихте ли се към тенденцията и направихте ли си мебели от палети? Добавете окончателния завършек на проекта с възглавници от палети от JYSK! Ще откриете три размера възглавници, които отговарят на размерите на европалети. Възглавницата за сядане е с размери 120x80 см и е подходяща за повърхността на палета. Възглавниците за гръб се предлагат в два размера - 120x40 см и 60x40 см. Широчината на възглавницата е съобразена съответно с дългата и късата страна на палета. По този начин ще покриете целия палет и ще постигнете голям комфорт както на седалката, така и на облегалката на дивана от палети. 

Купете си палетни възглавници от JYSK - независимо дали имате нужда от възглавница за палети за седалката или за облегалката на новия си диван от палети. Възглавниците от палети са идеални и за други места в градината, например директно върху дървената тераса, или като възглавници на голяма пейка.

1 продукт
  1 продукт

  Сезонни възглавници - Палетни възглавници

  Възглавница за палет SKJERPE 40x60 за гръб
  27,50 ЛВ./бр.
  35 ЛВ. /бр.
  Спестете 21%

  Направете си мебели от палети с меки палетни възглавници

  Диванът от палети се вписва във всеки балкон, тераса или градина. Грубото дърво му придава естествен и рустикален вид, а ако добавите елегантните сиви възглавници за палети от JYSK, ще омекотите вида и диванът ще Ви прикани да седнете и да се отпуснете. Диванът от палети може да бъде изработен в размера и формата, които желаете, и така да пасне най-добре на Вашето външно пространство. 

  Не сте сигурни как да започнете да изработвате собствени мебели от палети за градината? За щастие, това е съвсем лесен проект и ние с удоволствие ще Ви помогнем! Прочетете нашето ръководство за това как да си направите градински мебели от палети.