Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Тоалетна чанта, органайзер за грим, поставка за четки за зъби, диспенсър за сапун, памучен халат, кърпи и завеса за душ в банята.

Отделете време за себе си с новата колекция Nordic Mood

Позволете си да намалите темпото след дълъг ден. Вземете топъл душ или използвайте любимите си продукти за грижа, докато се наслаждавате на миг за себе си. С новата колекция Nordic Mood на JYSK е възможно да създадете баня, която засилва усещането за спокойствие.


В новата колекция спокойните цветове придават на банята елегантен вид. Тук ще откриете, наред с други неща, светлобежовата завеса за душ GUNNEBO с пунктирана текстура, която контрастира с тъмните цветове на колекцията, открити например в памучния халат за баня TOLLARP или постелката за баня GIMO.

Декоративна стълба с жълта и бяла кърпа и светлосив халат в банята.
Кърпа KARLSTAD 28x30 жълта
2 за 3,69 ЛВ.
2,49 ЛВ. /бр.
Спестете 26%
gold

 

Цветовете на колекцията не са единственото нещо, което придава на банята усещане за спокойствие. С комплекта VALLSTA, състоящ се от ролер за лице и масажен гуа ша от розов кварц, можете да прекарате известно време със себе си. Можете да релаксирате и с маската за очи RUTVIK, която с пълнежа си от глинени мъниста може да се използва както студена, така и топла.

Малките детайли имат значение

Може да изглежда трудно да се придаде индивидуален характер на банята, но JYSK предлага разнообразие от продукти с фини детайли, като например диспенсъра за сапун и поставката за четки за зъби LYSVIK, които освен че са практични, са създадени с красив дизайн.

 

"Лично аз смятам, че малките детайли правят една баня елегантна. Това могат да бъдат прости елементи, като например поставяне на памучни тампони в малка кошничка като нашите нови MATFORS или малък поднос като EDSELE, където можете да държите бижутата си", казва мениджърът на категорията Laurence Muller, която отговаря за продуктите за баня в JYSK.

EDSELE се състои от две по-малки поставки от златист метал и съответства на новото допълнение към серията VIKEN, което може да функционира като органайзер за грим. Можете също така да съхранявате любимите си продукти в новата тоалетна чанта KNIVSTA, която също е идеално решение, ако често носите нещата си със себе си.

Баня с халати за баня, бяла кърпа и четка за баня.
Халат TOLLARP L/XL антрацит
45 ЛВ./бр.
69,99 ЛВ. /бр.
Страхотна оферта
Спестете 35%
gold

 

Новата колекция ще бъде налична през септември в магазините на JYSK и на JYSK.bg

Открийте повече

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление

Посрещнете коледния сезон

Коледните елфи се завръщат

Превърнете банята си в домашен спа оазис