Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмицата на интериорните мебели - спестете до 50%!

Тоалетна чанта, органайзер за грим, поставка за четки за зъби, диспенсър за сапун, памучен халат, кърпи и завеса за душ в банята.

Отделете време за себе си с новата колекция Nordic Mood

Позволете си да намалите темпото след дълъг ден. Вземете топъл душ или използвайте любимите си продукти за грижа, докато се наслаждавате на миг за себе си. С новата колекция Nordic Mood на JYSK е възможно да създадете баня, която засилва усещането за спокойствие.

Кошница с тампони за грим, златист органайзер за гримове и златисти подноси.


В новата колекция спокойните цветове придават на банята елегантен вид. Тук ще откриете, наред с други неща, светлобежовата завеса за душ GUNNEBO с пунктирана текстура, която контрастира с тъмните цветове на колекцията, открити например в памучния халат за баня TOLLARP или постелката за баня GIMO.

Декоративна стълба с жълта и бяла кърпа и светлосив халат в банята.

 

Цветовете на колекцията не са единственото нещо, което придава на банята усещане за спокойствие. С комплекта VALLSTA, състоящ се от ролер за лице и масажен гуа ша от розов кварц, можете да прекарате известно време със себе си. Можете да релаксирате и с маската за очи RUTVIK, която с пълнежа си от глинени мъниста може да се използва както студена, така и топла.

Несесер с ролер за лице, маска за очи, масажор и кърпи за лице.

Малките детайли имат значение

Може да изглежда трудно да се придаде индивидуален характер на банята, но JYSK предлага разнообразие от продукти с фини детайли, като например диспенсъра за сапун и поставката за четки за зъби LYSVIK, които освен че са практични, са създадени с красив дизайн.

Голям дървен блок с подноси, поставка за четки за зъби и диспенсър за сапун в банята.

 

"Лично аз смятам, че малките детайли правят една баня елегантна. Това могат да бъдат прости елементи, като например поставяне на памучни тампони в малка кошничка като нашите нови MATFORS или малък поднос като EDSELE, където можете да държите бижутата си", казва мениджърът на категорията Laurence Muller, която отговаря за продуктите за баня в JYSK.

EDSELE се състои от две по-малки поставки от златист метал и съответства на новото допълнение към серията VIKEN, което може да функционира като органайзер за грим. Можете също така да съхранявате любимите си продукти в новата тоалетна чанта KNIVSTA, която също е идеално решение, ако често носите нещата си със себе си.

Баня с халати за баня, бяла кърпа и четка за баня.

 

Новата колекция ще бъде налична през септември в магазините на JYSK и на JYSK.bg

Открийте повече

Поканете топлината на пролетта в дома си

Създайте лятна атмосфера в банята си

Любимите декорации за прозорци на купувача

Започнете пролетта със спокойни, зелено-сини нюанси

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.