Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Хавлиени кърпи до мивка в банята. Хавлиени кърпи до езеро.

Усещане за спа в рамките на дома

Сещате ли се за онзи момент под душа, когато сте сами с мислите и планирате целия ден, седмица, месец. От момента на звънящата аларма до момента на заспиване сме под стрес - бързаме за работа, трафик, пазаруваме, готвим и всичко това се повтаря на следващия ден. Ето защо Ви предлагаме възможност да се поглезите в онези моменти на престой в банята. Нашата колекция SCANDINAVIAN SENSE не само изглежда прекрасно, но е и правилен избор що се отнася до целесъобразност.

Хавлиени кърпи на табуретка от ракита.
Кърпа SEGERSTA 50x100 синя KRONBORG
9,50 ЛВ./бр.
18,99 ЛВ. /бр.
Спестете 49%
gold

Оазис от спокойствие

Поглезете се с меките, пухкави хавлии и постелки за баня от колекцията SCANDINAVIAN SENSE. Можете да ги комбинирате както пожелаете, за да пресъздадете усещането за спа и във Вашата баня. Всички кърпи и постелки в колекцията SCANDINAVIAN SENSE са изработени от нов и рециклиран памук.

Кошница с хавлиени кърпи до езеро.

Правилен избор

Колекцията SCANDINAVIAN SENSE е нашият отговор за целесъобразен избор. Предлагаме Ви високо качество, красив дизайн и уважение към природата и високи социални стандарти.

Рециклираните материали играят важна роля в колекцията SCANDINAVIAN SENSE. С помощта на иновативни процеси пластмасовите бутилки и остатъците от производството на памук се превръщат в тъкани за нови продукти. За да Ви осигурим възможно най-високото качество, рециклираните тъкани са комбинирани с нови. По този начин отпадъците при производството намират нов целесъобразен живот.

Луксозни хавлиени кърпи на пейка с кошница.

 

Дизайнът на колекция SCANDINAVIAN SENSE е повлиян от природата, характерна за тези географски ширини и минималистичният начин на живот. Всичко е грижливо комбинирано - меки цветове и шарки и изящни материали. Колекцията е подходяща за всеки дом.

"Хавлиени кърпи до мивката в баня."

В SCANDINAVIAN SENSE са включени и меките постелки за баня ROLFS. Те ще Ви предпазят от студените плочки в банята. Стъпвайте смело върху тях.

Сива постелка за баня.

Global Recycled Standard

Продуктите със сертификат GRS са проверени за съдържание на рециклирани материали по стандартите ISO за рециклиране. Използваните материали при производството на тези артикули са под наблюдение през целия процес на производство. Целта е да се гарантира по-ниско ниво на заразяване в крайния продукт и да се установят минимални социални стандарти.

Спалното бельо от колекцията SCANDINAVIAN SENSE притежава сертификат GRS. Всички артикули имат и Standard 100 от OEKO-TEX®.

"Хавлиена кърпа върху градински стол до езеро."

Открийте повече

Превърнете банята си в домашен спа оазис

Превърнете банята си в домашен спа оазис

На Вашето внимание: комплекти кърпи

На Вашето внимание: комплекти кърпи

Създайте лятна атмосфера в банята си

Създайте лятна атмосфера в банята си

Как да перете новите кърпи

Как да перете новите кърпи