Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмицата на интериорните мебели - спестете до 50%!

Меки хавлиени кърпи, от 100% памук в неутрални цветове.

Гид хавлиени кърпи

Всички добре познаваме чувството на свежа и мека хавлиена кърпа. Но какво трябва да имаме в предвид, когато търсим нова хавлия?

Размер на кърпата

Кърпите се предлагат в различни размери, които варират дори и между самите магазини. Разбира се, можете да използвате хавлиите както пожелаете, но ето и няколко примера за какво са различните модели:

Тегло на кърпата

Теглото е пряко свързано с качеството, колкото по-тежка е хавлията, толкова по-издръжлива е материята и попива добре. Когато избирате кърпа, трябва да сте наясно за какво и колко дълго ще я използвате. Например, ако търсите кърпа за гости, с която да си подсушат ръцете, то тя не трябва да притежава същото качество като тази, с която се обвивате след баня.

В JYSK ще намерите хавлиени кърпи с качество, вариращо от 340 до 550 г/м2.

Качество

Качеството на хавлиените кърпи варира и е трудно да се каже дали плащате за качество или за марката. В JYSK сме разделили нашите хавлиени кърпи в четири категории: Изгодна цена, Basic, Plus и Gold. Това разделение ще ви улесни в намирането на точното качество, от което имате нужда. Можете да прочетете повече за тези категории ето тук.

Открийте повече

Създайте лятна атмосфера в банята си

Запазете топлината след душ

Коледни подаръци за баня за нея и него

Отделете време за себе си с новата колекция Nordic Mood

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.