Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

СЕГА ОЩЕ ПО-ДОБРИ ОФЕРТИ НА ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ - СПЕСТЕТЕ ДО 50%

Баня с аксесоари, кърпи за ръце, кошче за боклук и поставки

Създайте лятна атмосфера в банята си

Продуктите в новата ни колекция за баня Nordic Mood са изпълнени с вдъхновяващи цветове и материи, които Ви позволяват да приветствате лятото.

Комплектът за баня EDSVALLA е в центъра на новата колекция и включва диспенсър за сапун, поставка за сапуне и поставка за четка за зъби.

 

Продуктите са частично изработени от рециклирано стъкло в два освежаващи цвята, които Ви позволяват дискретно, но убедително да интегрирате лятна атмосфера във Вашата баня.

 

Красивите цветове от серията EDSVALLA могат да се комбинират с поставката за бижута с форма на водна лилия FORSBACKA, която в три различни цветови комбинации ще внесе радост във всяка баня.

Три декоративни поставки за бижута в баня.
Поднос FORSBACKA Ø11см асорти
8,50 ЛВ./бр.
Ново
Само в магазините

 

Меките кърпи TORSBY завършват летния декор. Със свежите си цветове и ивици те създават привличащ вниманието контраст със стъклото и порцелана.

 

Душ завесата GREVIE подчертава лятото с красивия цветист модел на белия фон. Смятаме, че и ALSTER заслужава да бъде споменат. Това е ново допълнение към серия, състояща се от рафтове за баня в златист вид, която Ви дава възможност да създадете персонализиран стил във Вашата баня.

 

Всички артикули влизат в продажба от 18 април във всички магазини на JYSK и онлайн на JYSK.bg.

Открийте повече

Посрещнете лятото с актуални цветове

Поканете топлината на пролетта в дома си

Как да перете новите кърпи

Любимите декорации за прозорци на купувача