Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на интериорните мебелите с намаления до 50%!

Аксесоари за баня, кърпи и коледни подаръци над елхата

Коледни подаръци за баня за нея и него

Дата:

Категория: Коледа, Баня

Трудно Ви е да измислите идеи за коледни подаръци за Вашите близки? Ние сме тук, за да Ви помогнем, тъй като Коледа не трябва да бъде стресираща, когато става въпрос за купуване на подаръци. Съставихме списък с идеи за подаръци за баня, които да Ви помогнат тази Коледа.

Перфектен подарък както за него, така и за нея

Комплект за баня с форма на раковина и зелен ролер от нефрит


В JYSK имаме богат избор от комплекти за баня. Те се предлагат в различни серии, като всички имат подходящи елементи - например дозатори за сапун, поставки за четки за зъби и четки за тоалетна.


В зависимост от бюджета си можете да подарите един елемент или пълен комплект.

Сива сапунерка, поставка за четки за зъби и диспенсър за сапун с бели ивици

Идеи за подаръци за грижа за себе си

Когато става въпрос за декорация на дома, хората често пренебрегват банята. Банята има толкова голям потенциал и може да се превърне в светилище, където да се отпуснете от стреса на ежедневието.

Ароматни масла, ролер за лице, подложки за грим за многократна употреба или пищни чантички за грим - това са малки предмети, които внасят малко повече комфорт в ежедневната рутина в банята. Идеален коледен подарък за някого, който според Вас заслужава да бъде поглезен.

Козметичен несесер в синьо и бежово и тампони за грим за многократна употреба


Добра идея е да създадете персонализиран подарък за Ваш приятел или член на семейството с подаръчна кошница със спа тематика. Вижте селекция от продукти, които да изберете за подаръчната си кошница по-долу:

Класически подарък, идеален за него или нея

Ненапразно кърпите са класически коледен подарък. Използвате ги всеки ден, а подходящият комплект кърпи допринася за естетиката на банята.

Сива и тъмносиня кърпа и декоративна кошница


Независимо дали са до кухненската мивка, в банята за гости, при излизане от ваната или при увиване около главата след измиване на косата, в дома Ви вероятно се използват поне четири кърпи. Изберете подходяща постелка за баня и подаръкът Ви веднага ще обнови банята на получателя.