Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Намерете идеалните коледни подаръци за баня за нея и за него

Коледни подаръци за баня за нея и него

Трудно Ви е да измислите идеи за коледни подаръци за Вашите близки? Ние сме тук, за да Ви помогнем, тъй като Коледа не трябва да бъде стресираща, когато става въпрос за купуване на подаръци. Съставихме списък с идеи за подаръци за баня, които да Ви помогнат тази Коледа.

Перфектен подарък както за него, така и за нея


В JYSK имаме богат избор от комплекти за баня. Те се предлагат в различни серии, като всички имат подходящи елементи - например дозатори за сапун, поставки за четки за зъби и четки за тоалетна.

 


В зависимост от бюджета си можете да подарите един елемент или пълен комплект.

Идеи за подаръци за грижа за себе си

Когато става въпрос за декорация на дома, хората често пренебрегват банята. Банята има толкова голям потенциал и може да се превърне в светилище, където да се отпуснете от стреса на ежедневието.

Ароматни масла, ролер за лице, подложки за грим за многократна употреба или пищни чантички за грим - това са малки предмети, които внасят малко повече комфорт в ежедневната рутина в банята. Идеален коледен подарък за някого, който според Вас заслужава да бъде поглезен.


Добра идея е да създадете персонализиран подарък за Ваш приятел или член на семейството с подаръчна кошница със спа тематика. Вижте селекция от продукти, които да изберете за подаръчната си кошница по-долу:

Класически подарък, идеален за него или нея

Ненапразно кърпите са класически коледен подарък. Използвате ги всеки ден, а подходящият комплект кърпи допринася за естетиката на банята.


Независимо дали са до кухненската мивка, в банята за гости, при излизане от ваната или при увиване около главата след измиване на косата, в дома Ви вероятно се използват поне четири кърпи. Изберете подходяща постелка за баня и подаръкът Ви веднага ще обнови банята на получателя.

Открийте повече

Превърнете банята си в домашен спа оазис

Превърнете банята си в домашен спа оазис

На Вашето внимание: комплекти кърпи

На Вашето внимание: комплекти кърпи

Създайте лятна атмосфера в банята си

Създайте лятна атмосфера в банята си

Как да перете новите кърпи

Как да перете новите кърпи