Стилни и практични гардероби за всеки стил

Може да се окаже предизвикателство да намерите гардероб, който да побере всичките Ви дрехи и същевременно да се вписва в интериорния дизайн. Често има място за ризи и рокли, които могат да се закачат на закачалки, както и за пуловери и чорапи, които могат да се поставят на рафт или в скрин. На тази страница ще намерите много гъвкави решения за гардероби с подвижни рафтове. JYSK предлага класически и минималистични гардероби с различни размери, с чекмеджета, тесни врати, широки врати и врати с огледала. Някои от нашите гардероби имат и плъзгащи се врати. Това е особено полезно, ако в помещението няма много място на пода. Изберете измежду еднокрилни, двукрилни, трикрилни и четирикрилни гардероби. Освен гардероби от дъбов, черен или бял фурнир, предлагаме и гардероби от плат - те са подходящи за пренасяне на вилата или караваната за допълнително пространство.

Гардероби за всяка стая

Не всички домове са с големи спални, а някои разполагат с допълнително складово помещение или голям коридор. Използвайте всички възможни части на дома, за да съхранявате вещите си, и поддържайте пространството подредено. Добавете гардероб към килера, за да подредите зимните или летните си принадлежности и да сменяте бързо гардероба си при смяна на сезона. Можете също така да поставите гардероб в коридора и да окачите веднага якетата, палтата или чантите си. Така дневната Ви винаги ще бъде подредена. Освен това можете да поставите текстилен гардероб или рафт за обувки на входа на дома и да съхранявате обувките си. Гардеробите могат да бъдат полезни и практични във всеки дом и във всяка стая на къщата. Затова се сдобийте със собствен гардероб още днес и не се опитвайте напразно да поберете всичките си вещи в този, който вече имате.

Спалнята Ви е последното място, на което сте вечер, и първото, от което започвате деня си, затова е важно да създадете пространство, което да отразява Вас и Вашия стил. Не е нужно да правите компромис с дизайна заради функционалността с нашата широка гама гардероби - ако търсите единичен или двоен гардероб, с две или четири врати, черен гардероб или масивен дъб, ще намерите всичко това в JYSK. Запазете скандинавския си интериор жив дори когато става въпрос за съхранение или изберете по-традиционен вариант. Ако предпочитате модерен дизайн, имате богат избор, включително елегантни гардероби с плъзгащи се врати и гланцово покритие.