Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти за вашата компания

РАЗДЕЛЕНИЕ НА ГАРДЕРОБА:  КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПОДХОДЯЩ  ГАРДЕРОБ СПОРЕД НАШЕТО ОБЛЕКЛО

Как да изберем подходящи гардероби?

Когато избираме нов гардероб, първо се спираме на външния му вид, какъв цвят да бъде и дали е с подходящи размери за стаята. С не по-малко значение е и как е разделен. Например, напразно сте избрали възможно най-красивия гардероб, ако той разполага само с две релси за закачалки, а Вие носите предимно тениски и дънки. Този вид дрехи стоят много по-добре на рафтове и така ще спестите пространство. Ето защо изборът на гардероб трябва да бъде повлиян и от Вашите нужди – какви дрехи обличате, какво количество имате и какво още ще съхранявате. 

Гардероб HAGENDRUP с 3 врати

Може би колекционирате дрехи, обувки и аксесоари и добавяте по нещо ново в гардероба всеки сезон. Или просто искате мебел, в която да се съхранят дрехите на цялото семейство. Защо не и гардероб с малки размери. Без значение какво търсите, има решение и за Вас. Разгледайте по-долу нашите предложения.

Предпочитате елегантния стил и имате куп рокли, сака, ризи и блузи от фини материали

гардероб ONSTED

Когато избирате разделението на гардероба, е добре да знаете кои дрехи трябва да стоят на рафтовете и кои на закачалки. Елегантното облекло, което се мачка изключително лесно, както и от памук и от ефирни материали, трябва да бъде на закачалки. Саката също. Ето защо, ако голяма част от Вашите дрехи попадат в тези категории, трябва да изберете гардероб с релса за закачалки – например ONSTED.
И двете отделения на гардероба са снабдени с релси, както и с един рафт, отгоре, дрехите ще стоят предимно на закачалки. Ако желаете допълнителни отделения, в зависимост от Вашите нужди, можете да добавите кошници, вложки и рафтове предназначени за модела ONSTED. Освен това, той е и с плъзгащи врати, така се освобождава допълнително пространство пред него.

Предпочитате практично облекло, от което имате нужда: пуловери, дънки, тениски
гардероб VEDDE с 2 врати
гардероб VEDDE с 2 врати

Пуловерите и облеклото от вълнени материи стоят най-добре на рафтове. По този начин не заемат много място. Ако и Вие сте любител на тениските и дънките, гардеробът VEDDE ще пасне идеално на Вашия стил. Той е снабден с отделение - пет просторни рафта и друго с релса за закачалки, където да поставите якетата или дрехите, които се мачкат лесно.

Гардероб, който да споделите с любимия човек
гардероб VEDDE с 3 врати
гардероб VEDDE с 3 врати

Ако делите гардероба с Вашия партньор и двамата имате изобилие от „офис“ дрехи – панталони, ризи, сака и т.н., модел VEDDE с три врати ще Ви допадне. Практично отделение с рафтове по средата, където да поставите тениските, ежедневните дрехи и кутиите с аксесоари или обувки. И две части с релси за закачалки - отляво и отдясно. Всеки от Вас ще има свое собствено пространство в гардероба, за да намира по-бързо дрехите. Над всяка релса е разположен и рафт, където можете да поставите дрехите, които не се мачкат.

За маниаците на тема обувки
гардероб MANDERUP с 3 врати

Не всеки може да си позволи гардероба на Кари Брадшоу, но голяма част от дамите притежават страстта за обувки, на героинята от „Сексът и градът“. С девет отделения от квадратни рафтове, шест от които са разположени отдолу, гардеробът MANDERUP е перфектно решение за изобилието от обувки. Това е един от малкото модели с подобно разделение. Идеален е, ако желаете да съхранявате дрехи и обувки на едно място. Отдолу можете да поставите кутиите с обувки, на рафтовете по средата – сгънати дрехи, а на двете релси за закачалки – роклите, палтата, ризите и саката. По този начин всичко ще бъде достъпно, организирано и лесно за намиране.

За „фешънистас“
гардероб VINDERUP, с 4 врати
гардероб VINDERUP, с 4 врати

Имате от всичко по много. Елегантни рокли, хипи рокли, сака, „скини“ дънки, скъсани дънки, тениски с надписи и картинки, панталони, блузи с пайети, якета от кожа и още много. С всеки нов сезон, с всяко намаление в магазините за дрехи, твоят гардероб приветства нови попълнения. Ако и Вие разпознавате себе си в персоната, която се облича с различни дрехи всеки ден, необходим Ви е голям гардероб. С изобилие от пространство и отделения. Едно от решенията може да бъде гардероб VINDERUP с 4 врати. Разполага с две отделения, снабдени с релси за закачалки – идеални за роклите и полите, палтата и ризите, широки рафтове - за повече дрехи и три големи чекмеджета, за бельото, чорапите, аксесоарите или каквото желаете да съхраните там.

За тези, които си сменят предпочитанията по-често от колекциите в магазините
гардероб TARP с 2 врати
гардероб TARP с 2 врати

Миналата година носихте дънки и тениски в стил хип-хоп. Преди две години предпочитахте ризи и панталони, а сега - ефирни рокли. Ако това описание се отнася и за Вас, Вие имате нужда от гардероб, който може да се приспособи към тази постоянна промяна на стиловете. Моделът TARP може да се окаже точното решение. Предлага се в няколко размера. В най-компактния вариант е снабден с две отделения, всяко с релса за закачалки и рафт. Предимствата са, че можете да го персонализирате с аксесоарите, предназначени за гама TARP, в зависимост от нуждите Ви.

За тези които предпочитат истински гардероб
Гардероб HELSINGE 3 врати
Гардероб HELSINGE 3 врати

Вие сте практична личност, имате по нещо от всеки вид облекло, за да сте подготвени за всеки един момент, но не прекалявате с дрехите. Не желаете да имате излишни мебели за съхранение, като скринове и шкафове. В този случай модел HELSINGE е идеалното решение. Достатъчно голям е, без да заема цялата стая, а отделенията са предвидени така, че да паснат за всички видове дрехи и аксесоари. Отгоре разполага с две части, с релси за закачалки и просторни рафтове. Отдолу гардеробът разполага с шест чекмеджета, три малки и три големи, всичките снабдени с механизъм за плавно затваряне. Със сигурност ще имате достатъчно място за нещата, които трябва да стоят на закачалки, за дрехите по рафтовете, както и за всички дреболии и аксесоари.
 

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача