Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмицата на интериорните мебели - спестете до 50%!

РАЗДЕЛЕНИЕ НА ГАРДЕРОБА:  КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПОДХОДЯЩ  ГАРДЕРОБ СПОРЕД НАШЕТО ОБЛЕКЛО

Как да изберем подходящи гардероби?

Когато избираме нов гардероб, първо се спираме на външния му вид, какъв цвят да бъде и дали е с подходящи размери за стаята. С не по-малко значение е и как е разделен. Например, напразно сте избрали възможно най-красивия гардероб, ако той разполага само с две релси за закачалки, а Вие носите предимно тениски и дънки. Този вид дрехи стоят много по-добре на рафтове и така ще спестите пространство. Ето защо изборът на гардероб трябва да бъде повлиян и от Вашите нужди – какви дрехи обличате, какво количество имате и какво още ще съхранявате. 

Гардероб HAGENDRUP с 3 врати

Може би колекционирате дрехи, обувки и аксесоари и добавяте по нещо ново в гардероба всеки сезон. Или просто искате мебел, в която да се съхранят дрехите на цялото семейство. Защо не и гардероб с малки размери. Без значение какво търсите, има решение и за Вас. Разгледайте по-долу нашите предложения.

Предпочитате елегантния стил и имате куп рокли, сака, ризи и блузи от фини материали

гардероб ONSTED

Когато избирате разделението на гардероба, е добре да знаете кои дрехи трябва да стоят на рафтовете и кои на закачалки. Елегантното облекло, което се мачка изключително лесно, както и от памук и от ефирни материали, трябва да бъде на закачалки. Саката също. Ето защо, ако голяма част от Вашите дрехи попадат в тези категории, трябва да изберете гардероб с релса за закачалки – например ONSTED.
И двете отделения на гардероба са снабдени с релси, както и с един рафт, отгоре, дрехите ще стоят предимно на закачалки. Ако желаете допълнителни отделения, в зависимост от Вашите нужди, можете да добавите кошници, вложки и рафтове предназначени за модела ONSTED. Освен това, той е и с плъзгащи врати, така се освобождава допълнително пространство пред него.

Предпочитате практично облекло, от което имате нужда: пуловери, дънки, тениски
гардероб VEDDE с 2 врати
гардероб VEDDE с 2 врати

Пуловерите и облеклото от вълнени материи стоят най-добре на рафтове. По този начин не заемат много място. Ако и Вие сте любител на тениските и дънките, гардеробът VEDDE ще пасне идеално на Вашия стил. Той е снабден с отделение - пет просторни рафта и друго с релса за закачалки, където да поставите якетата или дрехите, които се мачкат лесно.

Гардероб, който да споделите с любимия човек
гардероб VEDDE с 3 врати
гардероб VEDDE с 3 врати

Ако делите гардероба с Вашия партньор и двамата имате изобилие от „офис“ дрехи – панталони, ризи, сака и т.н., модел VEDDE с три врати ще Ви допадне. Практично отделение с рафтове по средата, където да поставите тениските, ежедневните дрехи и кутиите с аксесоари или обувки. И две части с релси за закачалки - отляво и отдясно. Всеки от Вас ще има свое собствено пространство в гардероба, за да намира по-бързо дрехите. Над всяка релса е разположен и рафт, където можете да поставите дрехите, които не се мачкат.

За маниаците на тема обувки
гардероб MANDERUP с 3 врати

Не всеки може да си позволи гардероба на Кари Брадшоу, но голяма част от дамите притежават страстта за обувки, на героинята от „Сексът и градът“. С девет отделения от квадратни рафтове, шест от които са разположени отдолу, гардеробът MANDERUP е перфектно решение за изобилието от обувки. Това е един от малкото модели с подобно разделение. Идеален е, ако желаете да съхранявате дрехи и обувки на едно място. Отдолу можете да поставите кутиите с обувки, на рафтовете по средата – сгънати дрехи, а на двете релси за закачалки – роклите, палтата, ризите и саката. По този начин всичко ще бъде достъпно, организирано и лесно за намиране.

За „фешънистас“
гардероб VINDERUP, с 4 врати
гардероб VINDERUP, с 4 врати

Имате от всичко по много. Елегантни рокли, хипи рокли, сака, „скини“ дънки, скъсани дънки, тениски с надписи и картинки, панталони, блузи с пайети, якета от кожа и още много. С всеки нов сезон, с всяко намаление в магазините за дрехи, твоят гардероб приветства нови попълнения. Ако и Вие разпознавате себе си в персоната, която се облича с различни дрехи всеки ден, необходим Ви е голям гардероб. С изобилие от пространство и отделения. Едно от решенията може да бъде гардероб VINDERUP с 4 врати. Разполага с две отделения, снабдени с релси за закачалки – идеални за роклите и полите, палтата и ризите, широки рафтове - за повече дрехи и три големи чекмеджета, за бельото, чорапите, аксесоарите или каквото желаете да съхраните там.

За тези, които си сменят предпочитанията по-често от колекциите в магазините
гардероб TARP с 2 врати
гардероб TARP с 2 врати

Миналата година носихте дънки и тениски в стил хип-хоп. Преди две години предпочитахте ризи и панталони, а сега - ефирни рокли. Ако това описание се отнася и за Вас, Вие имате нужда от гардероб, който може да се приспособи към тази постоянна промяна на стиловете. Моделът TARP може да се окаже точното решение. Предлага се в няколко размера. В най-компактния вариант е снабден с две отделения, всяко с релса за закачалки и рафт. Предимствата са, че можете да го персонализирате с аксесоарите, предназначени за гама TARP, в зависимост от нуждите Ви.

За тези които предпочитат истински гардероб
Гардероб HELSINGE 3 врати
Гардероб HELSINGE 3 врати

Вие сте практична личност, имате по нещо от всеки вид облекло, за да сте подготвени за всеки един момент, но не прекалявате с дрехите. Не желаете да имате излишни мебели за съхранение, като скринове и шкафове. В този случай модел HELSINGE е идеалното решение. Достатъчно голям е, без да заема цялата стая, а отделенията са предвидени така, че да паснат за всички видове дрехи и аксесоари. Отгоре разполага с две части, с релси за закачалки и просторни рафтове. Отдолу гардеробът разполага с шест чекмеджета, три малки и три големи, всичките снабдени с механизъм за плавно затваряне. Със сигурност ще имате достатъчно място за нещата, които трябва да стоят на закачалки, за дрехите по рафтовете, както и за всички дреболии и аксесоари.
 

Открийте повече

Поканете топлината на пролетта в дома си

Създайте лятна атмосфера в банята си

Любимите декорации за прозорци на купувача

Започнете пролетта със спокойни, зелено-сини нюанси

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.