Красиви и практични пейки за Вашия коридор

Пейките за коридор са едновременно практични и декоративни мебели. Използвайте пейка за събуване и обуване на обувките и за да създадете приветливо посрещане в дома си. В JYSK имаме тапицирани пейки, пейки с вградено пространство за съхранение и пейки в много различни стилове. Независимо дали предпочитате модерна или класическа визия, ние предлагаме пейка за коридор, която да подхожда на интериорния Ви дизайн. Можете да добавите пъстрота в дома си с цветна пейка в розово, синьо или зелено или да изберете пейка в по-класически нюанси като бяло, черно и сиво. Разгледайте нашата гама от дървени, текстилни и метални пейки за коридор и намерете изгодна оферта.

18 артикула
  18 артикула

  Пейки за коридор

  Пейка BADSTED с място за съхранение светлосива
  125 ЛВ./бр.
  179 ЛВ. /бр.
  Страхотна оферта
  Спестете 30%
  Пейка FELSTED бамбук
  80 ЛВ./бр.
  109 ЛВ. /бр.
  Спестете 26%
  Пейка HAGEBRO цвят пясък/дъб
  100 ЛВ./бр.
  149 ЛВ. /бр.
  Спестете 32%
  Пейка BARUP кадифе сива
  100 ЛВ./бр.
  169 ЛВ. /бр.
  Спестете 40%
  Пейка VADEHAVET натурал
  115 ЛВ./бр.
  199 ЛВ. /бр.
  Спестете 42%
  Само онлайн
  Пейка BADSTED със съхранение бежова
  125 ЛВ./бр.
  199 ЛВ. /бр.
  Спестете 37%
  Само онлайн
  Пейка BADSTED кадифе тъмнозелена
  135 ЛВ./бр.
  199 ЛВ. /бр.
  Спестете 32%
  Само онлайн
  Пейка BADSTED кадифе черна
  135 ЛВ./бр.
  199 ЛВ. /бр.
  Спестете 32%
  Само онлайн
  Пейка JELLING с място за съхранение бяла
  215 ЛВ./бр.
  349 ЛВ. /бр.
  Спестете 38%

  Пейки в коридора

  Пейката у дома не е мит, а реалност! За разлика от големите метални пейки навън, модерните мебели за дома в скандинавски стил ще Ви помогнат в създаването на интериорен дизайн. В асортимента на JYSK има различни варианти за пейки за организиране на Вашия дом. Можете да изберете различна тапицерия, плат, цвят и височина на пейката. Как да изберем перфектния вариант сред всички пейки? Изберете коя пейка да купите:

  • Меки пейки за максимален комфорт
  • Пейки с вградено място за съхранение
  • Пейки в различни цветове за модерни дизайнерски решения

  Независимо от стила, който изберете, в JYSK можете да си купите пейка, която ще отговаря на Вашия интериорен дизайн. Една пейка, благодарение на дизайна и материала, ще Ви помогне да завършите дизайна на стаята или коридора. Можете да направите поръчка онлайн или да резервирате продукт и да го вземете от най-близкия магазин. Всички пейки имат гаранция за цена и качество.

  Какъв стил искате да има входната пейка?

  Материалите, шарките и текстурите обикновено определят стила на дадена мебел и цялостния облик на дома Ви. Когато избирате пейка за коридора, може да Ви се струва, че това е маловажно, но тя със сигурност ще добави красив щрих към интериора Ви, ако изберете правилната. Изберете входна пейка от дърво или бамбук, или пейка с текстилно покритие в цвят, който Ви харесва.