Красиви и практични пейки за Вашия коридор

Пейките за коридор са едновременно практични и декоративни мебели. Използвайте пейка за събуване и обуване на обувките и за да създадете приветливо посрещане в дома си. В JYSK имаме тапицирани пейки, пейки с вградено пространство за съхранение и пейки в много различни стилове. Независимо дали предпочитате модерна или класическа визия, ние предлагаме пейка за коридор, която да подхожда на интериорния Ви дизайн. Можете да добавите оживление в дома си с цветна пейка в розово, синьо или зелено или да изберете пейка в по-класически нюанси като бяло, черно и сиво. Разгледайте нашата гама от дървени, бамбукови и метални пейки за коридор и намерете изгодна оферта.

21 продукти
  21 продукти

  Портманто - Пейки за коридор

  Пейка VANDSTED черна
  Пейка VANDSTED черна
  Спестете 45%
  70 ЛВ./бр.
  129 ЛВ. /бр.
  Спестете 45%
  Пейка VANDSTED сива/бамбук
  70 ЛВ./бр.
  129 ЛВ. /бр.
  Спестете 45%
  Пейка EGESKOV с рафтове за обувки бяла
  110 ЛВ./бр.
  149 ЛВ. /бр.
  Спестете 26%
  Пейка TERPET 4 чекмеджета с възглавница бяла
  200 ЛВ./бр.
  299 ЛВ. /бр.
  Спестете 33%
  Само онлайн

  ПЕЙКИ В КОРИДОРА

  Пейката у дома не е мит, а реалност! За разлика от големите метални пейки навън, модерните мебели за дома в скандинавски стил ще Ви помогнат в създаването на интериорен дизайн. В асортимента на JYSK има различни варианти за пейки за организиране на Вашия дом. Можете да изберете различна тапицери, плат, цвят и височина на пейката. Как да изберем перфектния вариант сред всички пейки? Изберете коя пейка да купите:

  • Меки пейки за максимален комфорт
  • Пейки с вградено място за съхранение
  • Пейки в различни цветове за модерни дизайнерски решения

  Независимо от стила, който изберете, в JYSK можете да си купите пейка, която ще отговаря на Вашия интериорен дизайн. Една пейка, благодарение на дизайна и материала, ще Ви помогне да завършите дизайна на стаята или коридора. Можете да направите поръчка онлайн или да резервирате продукт и да го вземете от най-близкия магазин. Всички пейки имат гаранция за цена и качество.