Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти за Вашата компания

Два бюфета и един скрин.

Изберете правилния скрин с чекмеджета

Скриновете са мебели, които пестят място и помагат за поддържането на ред в дома. Те са комбинация от функционалност и дизайн, която може да подчертае Вашия стил и да разкрие най-доброто във Вашата всекидневна, трапезария, антре, спалня или където и да било другаде. Един скрин може да е по-подходящ за Вашия дом от друг, затова нека Ви запознаем с някои от характеристиките, които трябва да вземете предвид, за да направите правилния избор.

1.    Къде искате да поставите скрина?

Първо решете къде искате да поставите новия си скрин. Колко пространство е на разположение и какво вече има в стаята? Помислете дали скринът не може да служи за различни цели, като замени някои от другите мебели, които вече имате. Можете да опростите интериора си, като обедините другите си решения за съхранение в един голям скрин. Рафтовете, кутиите на пода, закачалките за дрехи и други места, където държите вещи на открито, могат да бъдат премахнати и да се получи приятен, подреден интериор.

Ако имате декоративни предмети, които искате да изложите, помислете за шкаф.

2.    Колко място Ви е необходимо за съхранение?

Продължете, като обмислите какво искате да съхранявате в скрина и колко голям трябва да бъде той. Не правете грешката да подценявате нуждите си от съхранение. Ако разполагате с място за това, помислете за двоен скрин или купете два, които да поставите един до друг. Бъдещото Ви аз почти сигурно ще Ви благодари, когато разполагате със специално място за всичките си вещи.

Не се страхувайте да използвате скрина за съхранение на предмети, които се използват в други стаи. Можете да отделите едно чекмедже за покривки и салфетки, дори ако скринът е поставен в спалнята или в офиса Ви.

Дървен скрин с 4 чекмеджета в спалня.
Скрин LINTRUP 4 чекмеджета дъб
275 ЛВ./бр.
549 ЛВ. /бр.
Спестете 49%
Само в магазините

3.    Нуждаете се от нещо повече от чекмеджета?

Не е задължително скринът да се състои само от чекмеджета. Някои модели имат врата, а други - рафт. Един скрин с рафт може да изпълнява двойна функция на нощно шкафче или да е идеален за коридора, където можете да държите поставка с ключове на рафта.

Някои скринове имат освен чекмеджета и врата. Това може да е полезно, ако ви трябва място за свещници и други предмети, които е най-добре да се държат във вертикално положение.

4.    Какъв стил и цвят Ви харесва?

След като сте взели предвид основните неща - наличното пространство и предназначението, можете да започнете да търсите стила, който Ви харесва. Можете да намерите скрин, който да допълва съществуващия Ви интериор, или такъв, който да му контрастира. Ако интериорът Ви е светъл и елегантен, можете да продължите в този стил, но защо да не опитате нещо по-смело и да си купите черен скрин, който да привлича вниманието и да утвърждава стаята.

Ако се съмнявате, не забравяйте, че никога не можете да сгрешите с класическа визия.

Бял скрин в спалня.
Скрин BRODAL 4 чекмеджета бял
250 ЛВ./бр.
399 ЛВ. /бр.
Спестете 37%

Ако търсите нещо повече от скрин, имате уникален шанс да постигнете хармоничен и съгласуван вид, като разгледате мебелите от една и съща колекция.

Два дървени скрина с чекмеджета и бюфет.
Скрин VEDDE 3 чекмеджета тъмен дъб
235 ЛВ./бр.
299 ЛВ. /бр.
Спестете 21%
Скрин VEDDE 5 чекмеджета тъмен дъб
235 ЛВ./бр.
349 ЛВ. /бр.
Спестете 32%

Открийте повече

Завеси, предпазващи Ви от шума, топлината и студа

На Вашето внимание: колекция RY

На Вашето внимание: колекция LIMFJORDEN

Любимият домашен текстил на купувача