Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Черен петък 2024

Черен петък

Очакваме с нетърпение Черен петък 2024

Черният петък без съмнение е най-големият ден за пазаруване през годината. Черният петък има американски произход и винаги се пада в деня след Деня на благодарността. Името произхожда от Филаделфия и първоначално се е използвало за описание на големите тълпи, които нахлували в магазините, за да пазаруват. Денят бележи началото на коледното пазаруване и затова Черният петък предлага нечувано ниски цени и много оферти. Множеството изгодни оферти точно преди Коледа правят очевидно пазаруването на коледни подаръци задължително по време на Черен петък 2024. По този начин не се налага да се притеснявате за купуването на подаръци и спестявате много пари.

Какви продукти да закупите по време на Черния петък?

Ще имаме оферти за най-различни продукти и независимо дали Вие или някой Ваш близък има нужда да се поглези, ще можете да намерите подходящи за Вас оферти. Освен че е разумно да се купуват коледни подаръци по време на Черен петък, това е и идеалното време да освежите дома си. Може би имате нужда от нов комплект кърпи, а може би семейството се нуждае от нови завивки и чаршафи? Когато ние от JYSK намалим цените, е лесно да модернизирате дома си - без това да навреди на портфейла Ви. Разбира се, на този ден трябва и да се поглезите, а удобен халат за баня или ароматно масло за банята ще Ви осигурят малко ежедневен уют в студената зима.

Отдавна искате да обновите дома си? Може би мечтаете за нов диван за хола, нов гардероб или ново легло за спалнята? Тогава Черният петък е идеалният ден да сбъднете тази мечта! Допълнителен плюс е, че при продуктите, които са по-скъпи, можете да спестите особено много. Така че, ако обмисляте да инвестирате в ново легло, чудесна идея е да пазарувате в Черния петък. Или отидете в местния JYSK и бъдете напътствани от нашите компетентни служители. Същото важи и за нуждата от нови завивки и възглавници. Често има много изгодни оферти за тях за Черния петък, така че можете да направите страхотна покупка.

Тъй като добрите оферти са навсякъде по време на Черния петък, можете да си купите и неща, които създават малко повече светлина и уют в тъмната зима. Външното осветление под формата на светлинни вериги и светещи дървета ще освети външното Ви пространство. Може би си мислите, че тази година трябва да украсите малко повече за Коледа. Тогава Черният петък е идеалното време да се насочите към нови уютни и модерни коледни украси за дома си, защото тази година повече от всякога трябва да си помагаме взаимно да разпространяваме коледния дух и радост!

Черен петък както онлайн, така и в нашите магазини

В четирите дни изпълнени с намаления можете бързо и лесно да пазарувате онлайн на JYSK.bg. Онлайн версията на Черен петък също набира скорост сред потребителите. Вместо да се редят на километрични опашки с други „ловци на оферти”, повечето от тях избират да стоят на топло вкъщи и да се ровят за изгодни оферти от удобното кресло.

Очакваме Ви!