Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Черен уикенд JYSK

Черен уикенд в JYSK

И тази година в края на ноември ще отбележим началото на коледното пазаруване с четири дни изпълнени с намаления. Този път периода е 25 - 28 ноември 2021. Не пропускайте страхотните оферти и сочните намаления, както в нашите магазини, така и онлайн на JYSK.bg.

 

четири дни с невероятни намаления в JYSK

„Черния петък” се провежда в четвъртия и последен петък на ноември. Ето защо правенето на покупки в този период е голям плюс за потребители, които искат да започнат коледното пазаруване по-рано. Този обичай произлиза от Съединените Щати, където набира сила още през 90-те. Отбелязва се след Деня на благодарността и голяма част от държавните служители са свободни по време на „Черния петък”, това е последният свободен ден преди Коледа. Въпреки че името звучи малко негативно, зад него стоят няколко добри обяснения. То идва от Филаделфия и произлиза от многобройния трафик и опашки, които се образуват заради големите намаления.

какво ще намерите при нас в черния уикенд

При нас ще намерите изобилие от оферти. Освен това големите намаления са и перфектен момент да започнете пазаруването за коледни подаръци. В JYSK със сигурност ще намерите нещичко за най-близките, било то комплект хавлиени кърпи, пухкав халат, а защо не и ново удобно кресло. Може би имате близки които се нуждаят от нова завивка, която да комбинирате с комфортна възглавница.

Или пък искате да освежите дома си в рамките на разумното? Можете да подмените старото канапе в дневната, ще намерите и гардероби на разумни цени, за да имате място за всички дрехи. Черния уикенд в JYSK е идеалния момент да направите онези по-големи и по-скъпи промени. Като например инвестицията в ново легло. Ако имате нужда от съвети при избора на ново легло можете да прочетете повече в нашите гидове или да посетите най-близкия магазин JYSK.

Подгответе се за черния уикенд

На тази страница ще намерите най-апетитните намалени категории. Три дни преди да започне уикенда ще публикуваме категориите. Един добър начин да сте в крак с нашите намаления е да създадете профил на JYSK.bg, за да можете да добавите в любими артикулите, които искате да закупите.

Запишете се за нашия онлайн бюлетин, за да сте в крак с най-актуалните оферти.

запишете се тук

черният уикедн е валиден както онлайн, така и в нашите магазини

В четирите дни изпълнени с намаления можете бързо и лесно да пазарувате и онлайн на JYSK.bg.

Онлайн версията на „Черния петък” също набира скорост сред потребителите. Вместо да се редят на километрични опашки с други „ловци на оферти”, повечето от тях избират да стоят на топло вкъщи и да се ровят за изгодни оферти от удобното кресло. Друга положителна черта на онлайн пазаруването е, че когато даден артикул е изчерпан на един сайт, с няколко клика на мишката откривате поредната оферта, без да мърдате от канапето.

Очакваме Ви!