Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Коледни елфи от филц и коледно дърво в саксия

Дванадесет варианта за коледна декорация

Бяла Коледа

Посрещнете тазгодишната Коледа вкъщи в бял цвят

Посрещнете тазгодишната Коледа вкъщи в бял цвят. Най-лесният начин да побелее украсата е да попълните списъка с нови аксесоари. Например: традиционните червени топки отвътре да са бели.

Класическо червено

Червени коледни декорации

Стилен класически дизайн. Както казват експертите „Класиката е класа”. Това е прекрасен начин да подредите червени топки и миниатюрни ангелчета. Един от най-често срещаните материали при този стил е мекият текстил - приказна къщурка, забулена със сняг.

Топло зелено и бяло

Нежен и успокояващ микс от бяло и тъмнозелено

Нежният и успокояващ микс от бяло и тъмнозелено е лесен за постигане и излъчва вълшебен уют, който винаги се стремим да постигнем. Коледната декорация гали сетивата през цялата зима. Повечето елементи могат да останат до месец март.

Класическо коледно дърво

Украсете дървото богато с класически коледни играчки

Украсете дървото богато с класически коледни играчки - стъклени декорации, гирлянди и малки весели светлинки. Тази пищност допринася за неповторимия уют вкъщи, изглежда елегантно и... дори луксозно.

Северно сияние

Традициите на скандинавските празненства са богат избор от контрасти

Традициите на скандинавските празненства са богат избор от контрасти. Всичко се свежда до игра на цветове с бяло, изчистени и елегантни линии, които допълват тоновете.

Перфектното розово

Розовите акценти са интересен контраст на коледната украса

Присъстващите декорации и цветове в стаята са част от празничния стил. Розовите акценти са интересен контраст на коледната украса в стаята и на снежния пейзаж навън.

Минималистична Коледа

Минималистичната коледна декорация може да се окаже отправна точка за вашия дом

Минималистичната коледна декорация може да се окаже отправна точка за Вашия дом. Тя е често срещана в изисканите вили в покрайнините на града, но лесно може да бъде внесена в градските жилища. Ограничете до минимум цветовете, декорациите и струпването на елементи. Ще имате украса, която ще озари Вашия празник.

Искрящо златисто

Използвайте златисти орнаменти в коледната декорация

Използването на златисти орнаменти в коледната декорация ще придаде на цветовете жизнен блясък. Добавете венци, декорации и светлини в кехлибарени оттенъци, за да създадете топла, златиста и вълшебна Коледа във Вашия дом.

Игриви цветове

Забавлявайте се. Украсете коледното дърво тематично

Забавлявайте се. Украсете коледното дърво тематично. Звездите могат да бъдат Ваши. Може би желаете чудесата да се случват всеки ден. Моментът е настъпил. Използвайте декорации под формата на звезди, както и хартиени и алуминиеви играчки. Добавете ярки панделки и опаковъчна хартия, за да завършите коледната сцена.

Снежнобяло

Вземете цветова схема, в която бялото е на преден план и добавете щрихи от любими цветове

Вземете цветова схема, в която бялото е на преден план и добавете щрихи от любими цветове. Малки акценти в стаята могат да бъдат жълти и зелени декоративни възглавници. Елхата трябва да бъде предимно с бели декорации, само подаръците под нея да се открояват с пъстра опаковъчна хартия.

Зелено и червено

Направете червената стая празнична, като окачите коледни венци на всеки прозорец

Направете червената стая празнична, като окачите коледни венци на всеки прозорец. По този начин ще получите класически контраст на празничното червено и зелено. Добавете малки закачливи елементи - белобради старци или елфи, за да зарадвате и най-малките членове на семейството.

Разкош

За да бъде уникална коледната декорация, можете да заимствате идеи от няколко стила

За да бъде уникална коледната декорация, можете да заимствате идеи от няколко стила. Сребристи елементи и малки светлинки, различни рамки за снимки и традиционни коледни декорации и каквото още Ви хрумне. Потопете се в предколедното настроение, отпуснете Вашето въображение и си подарете една щастлива, мирна и благодатна Коледа.

 

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача