Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички* онлайн поръчки само до 22 март!


(*късна и съботна доставка се заплащат допълнително)

Как да аранжираме по-малка баня

Как да аранжираме по-малка баня?

Декорирането на малка баня изисква креативност, ако целите функционалност и атрактивен вид. С правилната подготовка и добре обмислените решения ще аранжирате пространството така, че то да съчетава простор и практичност.

Решения за съхранение

Трябва да сте наясно какво точно ще държите в банята. След като мястото в този вариант е лукс, уверете се, че нямате нищо излишно, което да заема място.

Да започнем с нещата, които не трябва да съхранявате в банята. Това значително ще Ви улесни, ще знаете какво точно може да остане там. Например, влагата във въздуха и постоянната промяна на температурата в помещението влияе върху качеството на козметиката - парфюми, грим или лакове за нокти.

Минимализъмът е цар на малките пространства

Съчетанието от най-необходимото с два-три свежи тона е удачно решение за малката баня. Практична стойка за ролка тоалетна хартия в комбинация с четка е същевременно креативно и артистично решение. Металът винаги е на мода и се вписва във всяка баня, можете да го съчетаете с различни шарки, наподобяващи мрамор, гранит или тухла. Изборът на едни и същи тонове за кърпи, аксесоари и завеси ще допринесе за приятна, спокойна атмосфера. По-ярките цветове придават на помещението просторен и приветлив вид.

Как да аранжираме малка баня

 

Как да аранжираме малка баня

Използвайте пространството на стените

Когато става въпрос за малки пространства, добра идея е да оползотворим стените, като начин за съхранение. Окачени рафтове или куки Ви дадат изобилие от възможности и пространство, където да поставите аксесоарите за баня. Ако искате да бъдете креативни – закрепете кошници директно на стената. В тях ще съхранявате леки предмети, а те ще придават „палав“ вид и чувство за простор.

Кошници за баня

Съвет: Обикновено пространството от стената зад тоалетната или над вратата е свободно. Там можете да поставите не толкова често употребявани неща, например допълнителни ролки тоалетна хартия. Окачете рафтове, стойки, куки, кошове или етажерки, те ще Ви помогнат да въведете ред и да избегнете претрупаното пространство в банята.

Комбинирайте врати, чекмеджета и открити рафтове

Шкафчетата и чекмеджетата са подходящи, за да скриете безпорядъка в банята. Те ще направят всяко пространство да изглежда просторно и не толкова претрупано. Но в комбинация с откритите рафтове, където да поставите атрактивните аксесоари за баня, ще постигнете хармония и простор.

Комбинирайте врати, чекмеджета и открити рафтове

Съвет: Използвайте куки от вътрешната страна на шкафовете, за да поставите органайзери, кърпи, четки и т.н.

Двойна релса за душ завеса

Поставете още една релса за душ завеса от „сухата“ страна, където да окачвате кърпата, когато сте в банята. Така тя ще е на една ръка разстояние.

Открийте повече

Запазете топлината след душ

Коледни подаръци за баня за нея и него

Отделете време за себе си с новата колекция Nordic Mood

Почерпете вдъхновение за банята в новата колекция Nordic Mood

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.