Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Всекидневна със синьо канапе, с тапицерия от имитация на велур и минималистична маса за кафе.

Колекция EGEDAL

Колекция EGEDAL присъства в нашия асортимент още от 2016 година. Постепенно тя се превръща в любима на нашите клиенти и така в асортимента се появяват други цветове и модели. Първоначално идеята е за комфортна пейка и канапе, с дебела подплата от пяна, здрава тапицерия и крака от масивна дървесина. След това се появява мини версия на канапето под формата на кресло. Всичките са в светлосиво и могат да бъдат комбинирани. Няколко години по-късно в асортимента се освежи с канапе и кресло EGEDAL в тъмносиньо или така наречения цвят кралско синьо. Свежото попълнение мигновено грабва клиентите. Креслото дори се изчерпва още през първия месец, когато навлезе в асортимента. През зимния сезон идва и диван EGEDAL в оранжево. Той е разкошен акцент в скандинавския интериор.

Оранжево канапе EGEDAL: ”Красиво и качествено канапе“

Дневна с оранжево канапе, две декоративни възглавници и одеяло.


Канапето EGEDAL в оранжево е декоративен елемент само по себе си. То бързо ще се превърне в централен елемент в интериора.

“Красив и качествен диван. Кадифената дамаска придава луксозен вид. Оправда очакванията ми.” – пише доволен клиент на JYSK.bg

Кресло и канапе EGEDAL в сиво: “Комфортни и красиви”

Дневна със сиво канапе, сиво кресло и маса за кафе.

Това са класическите модели, постъпили преди няколко години в нашия асортимент. От тогава са водещи в класацията за обзавеждане. Те са чудесен пример за скандинавски дизайн, могат лесно да бъдат дообогатени с декоративни възглавници и одеяла в любими цветове и красиви шарки.

“Много красиво и здраво канапе в стил петдесетте години. Супер комбинация с креслата EGEDAL, които са също толкова удобни. Изключително лесни за сглобяване”, споделя доволен клиент на JYSK.nl

Сива пейка EGEDAL: “Наистина красива…”

Сива пейка с дървени крака

Сивата пейка в колекцията е изключително практична част от мебелировката. Поставете я в коридора или антрето, за да имате място за чантите; в спалнята, за да сложите кувертюрата или дрехите и в трапезарията или дневната за допълнително място за сядане.   

“Наистина красива пейка. Лесна за сглобяване и пасва перфектно на моя интериор” – е мнението на клиент на JYSK.dk.

Синьо канапе EGEDAL: “Красива тапицерия в синьо”

Всекидневна със син диван и минималистична маса за кафе.

Канапето EGEDAL в кралско синьо, един от най-търсените артикули в нашия асортимент. Още с появата му нашите клиенти го обикнаха моментално. Тапицерия, наподобяваща велур, минималистичен дизайн и комфорта на подплатата от пяна, какво повече може да се желае от едно канапе? Може би да е разтегателно?

“Прекрасно канапе, приличен размер, красива тапицерия в синьо” – гласи едно 5-звездно ревю.

Синьо кресло EGEDAL: “…голямо и комфортно”

Всекидневна с кресло в синьо и малка масичка

Синьото кресло EGEDAL ще внесе класа във Вашата дневна. Благодарение на тапицерията в кралско синьо ще се чувствате като знаменитост всеки път, настанявайки се в него. А докосването на текстила е също толкова нежно, колкото и наметалото на краля.

В бъдеще колекция EGEDAL ще приветства:

Дневна с канапе и кресло в зелено и две маси за кафе.
Маса за кафе LEJRE 60x120 бяло/дъб
65 ЛВ./бр.
149 ЛВ. /бр.
Страхотна оферта
Спестете 56%

Ако сте сред почитателите на тази колекция или пък за първи път чувате за нея, но вече сте убедени, че искате подобна мебел. Това може да Ви зарадва още повече. В края на август и началото на септември в нашия асортимент ще има още две попълнения EGEDAL, кресло и канапе в маслено зелено. Уверяваме Ви, че те ще бъдат на централно място през идващия сезон есен-зима.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача