Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Обзавеждане с мебели за дома в естествени материали и топли цветове

Поканете топлината на пролетта в дома си

Пролетта е пред нас и с всеки изминал ден дните стават все по-дълги и по-топли. За да отпразнувате идването на пролетта и по-светлите дни напред, създайте прекрасна атмосфера, като украсите дома си с органични форми, рустикални естествени материали и топли цветове, които характеризират новата колекция Nordic Mood на JYSK. Колекцията се основава на тенденцията JYSK BELONGING, която Ви позволява да поканите топлината на пролетта в дома си.

С темата, подчертаваща меките земни цветове и разпространението на естествените материали в пълния им блясък, колекцията е чудесно допълнение, за да се възползвате максимално от пролетната си декорация на дома.

 

Със своите спокойни земни цветове и органичен външен вид, вазата MADS излъчва топлина, уют и естетика за връщане към природата. Благодарение на своя гланц, всяка ваза има уникална, преливаща шарка и следователно е голям комплимент. Използвайте вазата MADS като основа за свежи или изкуствени цветни букети, за да създадете красив център в дома си, който излъчва подмладяваща, земна атмосфера.

 

Ватираното одеяло HUMLE е същността на новата колекция Nordic Mood, съчетаваща естествени и рустикални елементи, за да създаде топло комфортно кътче. Флоралните мотиви и меките кафяви и сини цветове го правят перфектно съчетание с фокуса на колекцията върху естествените материали.

 

Лампата на батерии KLEMENS е изработена от бамбук и хартия. Тя служи като красиво декоративно парче в дома Ви, което излъчва мека, уютна светлина вечер и през нощта. Въпреки финия си и скромен външен вид, омекотената ѝ светлина е мощно допълнение към Вашия пролетен декор.

 

Украсете дома си с красиви акценти, за да втвърдите последователна, уютна атмосфера. Саксията STEFAN е изработена от морска трева, а във Вашия дом ще постави естествените материали под светлината на прожекторите, за да подчертае наистина идеята за внасяне на природата вътре. Рустикалните материали от новата колекция Nordic Mood служат като допълващ контраст с глинените цветове. Различните артикули повдигат и подобряват Вашето пространство, внасяйки душа и топлина в атмосферата на Вашия дом.

 

Възглавницата HORNFIOL е красиво допълнение към всяка мебел за сядане. Изработена от шенилна материя, възглавницата внася удобен, тактилен елемент във Вашия кът за сядане в допълнение към визуалното спокойствие и комфорт. Меките ѝ цветове допълват много добре цялостната тема на пролетния декор и естествените материали на новата колекция Nordic Mood.

 

Свещникът LAURITS носи органични форми, смесени със спокоен бял цвят, за да допълнят топлите, меки цветове на естествени материали като твърда дървесина. Усуканата свещ BALDUR е красиво допълнение към LAURITS, тъй като нейната отличителна форма и спокоен цвят допълват атмосферата във Вашия дом.

Продуктите се продават във всички магазини на JYSK и на JYSK.bg.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача