Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Всекидневна със синьо канапе, с тапицерия от имитация на велур и минималистична маса за кафе.

Колекция EGEDAL

Колекция EGEDAL присъства в нашия асортимент още от 2016 година. Постепенно тя се превръща в любима на нашите клиенти и така в асортимента се появяват други цветове и модели. Първоначално идеята е за комфортна пейка и канапе, с дебела подплата от пяна, здрава тапицерия и крака от масивна дървесина. След това се появява мини версия на канапето под формата на кресло. Всичките са в светлосиво и могат да бъдат комбинирани. Няколко години по-късно в асортимента се освежи с канапе и кресло EGEDAL в тъмносиньо или така наречения цвят кралско синьо. Свежото попълнение мигновено грабва клиентите. Креслото дори се изчерпва още през първия месец, когато навлезе в асортимента. През зимния сезон идва и диван EGEDAL в оранжево. Той е разкошен акцент в скандинавския интериор.

Оранжево канапе EGEDAL: ”Красиво и качествено канапе“

Дневна с оранжево канапе, две декоративни възглавници и одеяло.


Канапето EGEDAL в оранжево е декоративен елемент само по себе си. То бързо ще се превърне в централен елемент в интериора.

“Красив и качествен диван. Кадифената дамаска придава луксозен вид. Оправда очакванията ми.” – пише доволен клиент на JYSK.bg

Кресло и канапе EGEDAL в сиво: “Комфортни и красиви”

Дневна със сиво канапе, сиво кресло и маса за кафе.

Това са класическите модели, постъпили преди няколко години в нашия асортимент. От тогава са водещи в класацията за обзавеждане. Те са чудесен пример за скандинавски дизайн, могат лесно да бъдат дообогатени с декоративни възглавници и одеяла в любими цветове и красиви шарки.

“Много красиво и здраво канапе в стил петдесетте години. Супер комбинация с креслата EGEDAL, които са също толкова удобни. Изключително лесни за сглобяване”, споделя доволен клиент на JYSK.nl

Сива пейка EGEDAL: “Наистина красива…”

Сива пейка с дървени крака

Сивата пейка в колекцията е изключително практична част от мебелировката. Поставете я в коридора или антрето, за да имате място за чантите; в спалнята, за да сложите кувертюрата или дрехите и в трапезарията или дневната за допълнително място за сядане.   

“Наистина красива пейка. Лесна за сглобяване и пасва перфектно на моя интериор” – е мнението на клиент на JYSK.dk.

Синьо канапе EGEDAL: “Красива тапицерия в синьо”

Всекидневна със син диван и минималистична маса за кафе.

Канапето EGEDAL в кралско синьо, един от най-търсените артикули в нашия асортимент. Още с появата му нашите клиенти го обикнаха моментално. Тапицерия, наподобяваща велур, минималистичен дизайн и комфорта на подплатата от пяна, какво повече може да се желае от едно канапе? Може би да е разтегателно?

“Прекрасно канапе, приличен размер, красива тапицерия в синьо” – гласи едно 5-звездно ревю.

Синьо кресло EGEDAL: “…голямо и комфортно”

Всекидневна с кресло в синьо и малка масичка

Синьото кресло EGEDAL ще внесе класа във Вашата дневна. Благодарение на тапицерията в кралско синьо ще се чувствате като знаменитост всеки път, настанявайки се в него. А докосването на текстила е също толкова нежно, колкото и наметалото на краля.

В бъдеще колекция EGEDAL ще приветства:

Дневна с канапе и кресло в зелено и две маси за кафе.

Ако сте сред почитателите на тази колекция или пък за първи път чувате за нея, но вече сте убедени, че искате подобна мебел. Това може да Ви зарадва още повече. В края на август и началото на септември в нашия асортимент ще има още две попълнения EGEDAL, кресло и канапе в маслено зелено. Уверяваме Ви, че те ще бъдат на централно място през идващия сезон есен-зима.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача