Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Три бамбукови полилея, окачени над маса за хранене, и настолна лампа от ратан

Вижте дома си в нова светлина

Разпространете светлина в зимния мрак. Декоративните осветителни тела могат да променят настроението в дома Ви и да окажат голямо въздействие, без да струват много.

Осветете дома си през зимата

Зимата може да бъде дълга и мрачна, но с малки допълнения към източниците на светлина в дома си можете да създадете уютна и топла атмосфера, която ще накара зимата да изглежда малко по-кратка.

Настолна лампа от ратан и подова лампа от бамбук

 

Можете да поставите декоративната настолна лампа ALBERT на рафтове, конзолни масички или нощни шкафчета. Лампата е изработена от ратан, който излъчва топла светлина и създава красив ефект на сенки.

Ако имате нужда от повече светлина, можете да добавите нашата подова лампа DANI. Тя е идеална за осветяване на тъмни ъгли. DANI е изработена от бамбук.

Бежов и хромиран лампион
Лампион KRISTOF В145см полирана стомана
55 ЛВ./бр.
109 ЛВ. /бр.
Страхотна оферта
Спестете 49%

 

Друга красива подова лампа е KRISTOF. Дизайнът е по-класически и елегантен, което я прави подходяща за повечето домове. Височината на KRISTOF ще разпространи светлината по-надалеч в помещението. Използвайте я като допълнение към осветлението на тавана. Идеална до любимото Ви място за четене.

Създайте hygge с декоративно осветление

Светлината не е просто светлина. С подходящите лампи можете да създадете дом, изпълнен с атмосфера. През зимата е изкушаващо да се оттеглим и да останем вътре. За съжаление, през прозорците не прониква много естествена светлина и един източник на светлина, например лампа на тавана, не е достатъчен, за да покрие нуждите.

Три бамбукови полилея, окачени над маса за хранене

 

Поставете няколко полилея един до друг и получете оптимално осветление в трапезарията си. Нашият полилей SIGVARD е изработен от бамбук, което го прави модерен и привличащ вниманието.

Черна настолна лампа на офис бюрото
Настолна лампа PATRIK Ø14xВ45см черна
35 ЛВ./бр.
49,99 ЛВ. /бр.
Спестете 29%

 

Ако искате да създадете атмосфера в стаята, е добре да използвате различни източници на светлина, които да създадат усещане за дълбочина в помещението. Настолната лампа PATRIK може да се използва в домашния офис, но също така е идеална за поставяне на рафт или етажерка във всекидневната.

 

Свещите са уютни и декоративни допълнителни източници на светлина. Когато искате да придадете максимален уют, запалете няколко свещи и ги разположете из дома си, за да осветите тъмните ъгли.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача