Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Шест тенденции в интериорната декорация

Есен 2017 - 6 тенденции в интериорния декор

Със смяната на сезоните, настъпват и видимите промени в пейзажа, гардероба и дейностите в ежедневието. Прекарваме по-малка част от деня навън и отдаваме все по-голямо значение на комфорта на дома.

Както на модните подиуми, така и в интериорния дизайн всеки сезон пристига с нови трендове. И тъй като ще прекарваме повече време вкъщи, трябва да направим  дома уютен и приветлив.

Есен 2017 е с няколко тренда - вдъхновение от цветове и атмосфера за новия сезон. Как да ги постигнете с помощта на нашите нови попълнения - декорации и домашен текстил, прочетете в нашия блог.

Декорации в зелени тонове, есенни щампи, кадифени и подплатени материи

Декорации в зелени тонове, есенни щампи, кадифени и подплатени материи - декоративни възглавници BONDEROSE, FJELLRAPP и GULLRIS са трендовете на есен 2017 и във Вашия дом.

Тъмнозелено

Зеленото е водещ тренд и през този интериорен сезон. За разлика от началото на годината, когато пролетното зелено набираше сила сред дизайнерите, сега тъмнозеленият цвят е акцент.

Не променяйте всичко в дома си в тъмнозелено, можете да вмъкнете няколко акцента. Декоративна възглавница, одеяло, завеса или декорации от цветно стъкло – това са няколко идеи, които ще направят атмосферата вкъщи вълшебна, особено в студените месеци, когато зеленината е заменена от златистото на листата и сивото на есенното небе.

Декоративни възглавници с есенни щампи, в зелени тонове
 

Декоративни възглавници с есенни щампи, в зелени тонове: GULLRIS, VANDIRIS, REINROSE и GRAVMYRT.

Декоративни възглавници

Кадифе

Кадифето е изтънчен и елегантен материал, който известно време е бил запазена марка за домовете на аристократите и знатните особи.

Днес е достъпно като материал, съхранил елегантност и царственост. Придава усещането за топлина и уют през студените месеци. Комбинацията от кадифе и дърво или керамика ще придаде на Вашия интериор интересен контраст.

Декоративна възглавница BONDEROSE с покритие от кадифе, в комбинация с възглавница BERBERIS с дълъг косъм.

Декоративна възглавница BONDEROSE с покритие от кадифе, в комбинация с възглавница BERBERIS с дълъг косъм.

Декоративна възглавница с покритие от кадифе, в комбинация с възглавница с дълъг косъм.

Пепеляво розово

Друг доминантен цвят за настоящия сезон, когато стане дума за домашния интериор, е пепел от рози. Този нюанс на розовото е зареден с позитивност и добро настроение, приятен контраст със зеленото. Изключително подходящ избор за женствените интериори или като акцент в сериозните стилове декорация.

Елегантен акцент в стаята
 

Пепеляво розовото е елегантен акцент, внасящ нотка женственост в дневната или спалнята. С използването на няколко семпли декорации, ще персонализирате мигновено желаното пространство - декоративна възглавница BERBERIS в розово или възглавница BLEIKVIER.

Нотка свежест в спалнята

Подплатени материи

Подплатените материи са класика в домашната декорация. Те отново са на мода през есен 2017. В спалнята на особена почит са кувертюрите и одеялата, както и декоративните възглавници, които ще внесат допълнителна нотка комфорт, без значение от стила на стаята.

Класика в домашния текстил
 

Ако сте се спрели на този топъл тренд, можете да изберете една цветна кувертюра за Вашата спалня или декоративна възглавница в стил TUNBENDEL.

Спално бельо с характер

Едноцветното спално бельо е най-честият избор за спалнята. Тази есен е модерен чаршаф с характер. Все повече дизайнери започват да персонализират спално бельо с геометрични форми, цветни щампи или весели цветове, които да придадат живот на спалнята.

Спално бельо с интересен дизайн
 

Осветителни тела с различни форми

Осветителните тела – полилеи, лампи, плафони или аплици – отдавна не са само една функционална добавка. Днес те имат и функция на атрактивен аксесоар. В настоящия сезон изключително търсени са осветителните тела с опростен класически дизайн, както и тези с малко чудновата форма – една смесица от геометрични форми.

Лампа от пластмаса

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача