Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на интериорните мебелите с намаления до 50%!

Изкуствени растения за коледна декорация

Изкуствени растения в празничния сезон

Дата:

Категория: Коледа

Представете си дом без растения. Със сигурност ще установите, че в стаите липсва още нещо. Растенията допълват пространството с жизненост и красота, придават неповторимост на жилището. Понякога се оказват трудоемка задача за поддръжка. Ако сте сред онези от нас, които често пътуват или просто нямат „градинарски нюх“, на помощ са изкуствените растения. Те изглеждат добре и няма как да ги изгубите от преполиване. Изкуствените растения са подходящи и за коледните празници, а някои от тях са с вградени светлинки.

Венец FENRIS и Венец FENJA


Когато комбинирате изкуствените растения със симпатични светлинки, те могат да заменят настолните лампи и да разпръснат топла и мека светлина в помещението. Така ще осветите по-тъмните кътчета на стаята или можете да ги поставите на прозореца, за да се присъедините с всички празнуващи. Със сигурност коледното настроение ще Ви завладее.

Коледно украсен кът

 

Още едно предимство на изкуствените растения е, че те изглеждат чудесно както вътре, така и навън. Няма да се тревожите имат ли достатъчно светлина и вода, няма падащи листа и увехнали клонки.

Гирлянд LOKI и Коледно дърво NABBI


Изкуствено коледно дърво завинаги

Дори и изкуственото коледно дърво има своите предимства и изглежда разкошно в дневната.

1. Няма повече иглички по пода

Време е игличките на елхата да си останат на мястото. За разлика от естествените дървета, поставете изкуствената елха в дневната и я украсете от началото на месец декември.

2. Достъпно и ще служи с години

Няма нужда да купувате коледно дръвче с години напред. Използвайте изкуствена елха всяка година. Само веднъж трябва да изберете подходящия размер за Вашия дом и остава да го съхраните на тавана или в мазето, и да извадите елхичката за празника.

3. Като истинско коледно дърво

Когато търсите коледно дърво, намирането на подходящото дръвче може да се окаже трудно. Обикновено елхите са криви или с неправилен връх. Клонките може да се окажат прекалено сгъстени или рехави. С изкуствените модели няма да се тревожите – клонките са разположени равномерно, дръвчето е винаги изправено и имате предостатъчно място за украса.  

Коледно дърво NIDUD и Венец KRANS