Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Стил рустик в домашния интериор

Как да аранжираме дом в рустикален стил?

Помните ли летните ваканции при бабите и дядовците? А лагерите на планина, когато всички се събираха в хижата до камината. Навярно сте запазили спомена за стаите с масивна дървена мебел, а стените са покрити с ламперия. Общото между малките къщи от периферията на града, вилите на село и хижите в планината е чувство за уют и топлина, която излъчват мебелите.

Това са само няколко примера за стил рустик, който не остарява и запазва връзката с миналото и природата. В домовете, обзаведени в този стил, не изглеждат подредени по конец, но всичко си е на мястото. В тях ще се потопите в носталгията и времето сякаш тече по-бавно. Тази приказна атмосфера ще Ви помогне да релаксирате и да се отделите от ежедневните проблеми.

Мебели SILKEBORG

За кого е подходящ стил рустик

Без значение на колко години сте, ще се чувствате много добре в дом, обзаведен в стил рустик. Ако Ви допада автентичната декорация, ако смятате, че всичко придобива по-голяма стойност с течение на времето, ако сте спокойна личност, обожаваща природата, то Вие ще се влюбите в този вид декорация и обзавеждане.

Но дори и да не се идентифицирате с описанието по-горе и предпочитате модерното обзавеждане, изберете този стил за Вашата вила. Той е идеален, тъй като всяка частица от него има своето предназначение.

Кресло EGEDAL & бюфет HALLUND

природата влиза в дома

Малките къщи от периферията на града са в непосредствена близост с природата. При тях полето и поляната са като естествено продължение на местообитанието. Както знаете при една къща с двор не е достатъчно тя да е изрядна, важно е и градината да бъде безупречна. Разбира се, в градската среда няма толкова много открито пространство, но можете да поканите природата в своя дом с помощта на декорацията.

Ето и няколко варианта за това как да поканите природата в своя дом:

  • Използвайте дървесина в декорацията. Например, украсете стената с красив клон от дърво. Това е един от евтините и изключително ефикасни варианти.
  • Вместо декоративни статуетки, украсете дома си със сухи цветя, шишарки или листа, поставете ги във ваза, поднос или кошница. Подменяйте декоративните елементи в зависимост от сезона, за да не Ви омръзне декора и за да сте винаги в крак с времето навън.
  • Използвайте актуалните за сезона цветя, поставете цветния букет в една класическа ваза или такава в стил рустик.
  • Използвайте одеяла или декоративни възглавници с имитация на кожа - нашите предложения са от гама MYGGBLOM или килимче HORN.

Сухи цветя в домашния интериор

Декор в стил рустик

Килим имитация на животинска кожа

Килим BAKKEMAURE

мебели и аксесоари с непреработен аспект

Предметите с ръчно изработен аспект са основна част от един интериор в стил рустик. Черги, мебели с неправилни форми и керамични декорации. Нашите стилни предложения в тази категория са комплект маси от масивна дървесина - ORDRUP, рамка за легло UBBY, скринове TANGE, черга STILKEG, както и ваза AMUND. 

мебели от масивна дървесина

Дървесината е в основата на интериора в стил рустик. От стените с ламперия чак до подовете с паркет или дюшеме. Мебелите в стил рустик са изработени от дървесина, често с груб вид, незавършен и с големи размери. Нашите предложения са RYSLINGE от масивен чам, с покритие от лак.

Мебели RYSLINGE

Ако предпочитате естествените шарки на дървесината, препоръчваме Ви SILKEBORG - с мебели от масивен дъб и фурнир. С тази гама ще обзаведете кухнята, спалнята и всекидневната. Една добра добавка за интериора в стил рустик е креслото от ратан JORDRUP.
Мебели SILKEBORG

естествени цветове

Цветовата гама, която преобладава е от  естествени тонове: каки, зелено, синьо, кафяво и крем.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача