Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Поради повишения обем от онлайн поръчки е възможно сроковете за доставка да бъдат удължени с до 5 дни (5 до 10 работни дни). Благодарим Ви, че пазарувате при нас!

Декоративна възглавница с райе, синя възлгавница, лампа с батерии, саксии за цветя, зелена ваза от стъкло, плетена кошница и синьо одеало.

Новата колекция Nordic Mood, вдъхновена от природата

Няма как да пропуснем представянето на новата колекция от артикули – Nordic Mood. Този път селекцията е вдъхновена от безкрайните бели полета в Гренландия, обсипани с лед и сняг, от тъмносиния океан, плодородната и изпълнена с живот почва. Става въпрос за девствената природа все още недокосната от човека.

„Непрестанно търсим и работим с естествени цветове и материали - цимент, бамбук или ратан,“ споделя Тина Ниман, закупчик в категория „Интериорна декорация” в JYSK.

Минималистичният вид ще придаде спокойствие и хармония във Вашия интериор. Цветовете и използваните материали на саксията MANDRUP и настолната лампа MINGUS естествено се допълват в пространството.

Естествени цветове при текстила

Цветовете на домашния текстил са в по-тъмни нюанси. Ще ги откриете във ватираното одеяло VALMUE и декоративната възглавница HORNFIOL. Цветовете им напомнят за драматичната страна на природата. „Нашите предложения при домашния текстил могат да се комбинират с почти всичко,“ е коментарът на Тина. 

Плетена кошница и синьо одеало.

Факти за NordicMood

Четири пъти в годината в JYSK комбинираме нови и стилни артикули в една колекция под името Nordic Mood.

Във физическите ни магазини е обозначена зона, където артикулите са изложени. Клиентите нагледно ще видят комбинацията от материали, цветове и форми.


Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача