Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на интериорните мебелите с намаления до 50%!

Украсете дома си за Коледа с елфи и красива трапеза

Украсете дома си в традиционни коледни цветове

Дата:

Категория: Коледа, Декорация

С многобройните си светлини, носталгична музика и многобройни семейни традиции Коледа е едно от най-вълшебните времена в годината. Още с настъпването на декември Коледа е навсякъде - у дома, по улиците, на работа и във всички видове магазини. Ако сте от хората, които обичат Коледа, вероятно нямате търпение да дойде декември, за да украсите.

Коледно украсена трапеза и коледна елха с подаръци

Класическо червенo

В коледната ни колекция за 2021 г. наблегнахме на уютната и скандинавска атмосфера, която е едновременно класическа и модерна, но с червено като основен цвят. Особено сме развълнувани от коледния ни комплект HORNBLENDE, който включва купи и чаши с празничен коледен принт.

Купи, чаши и чинии с коледна щампа и домашно изпечени сладкиши

 

Той е идеален за уютните моменти със семейството и приятелите, когато се събирате заедно за по чаша горещ шоколад или хубаво коледно ястие.

Традиционни коледни орнаменти за уютно усещане

В JYSK обичаме елфите и те се вписват идеално в класическия червен коледен декор. Елфите FORSETE, DVALIN, BOND и FENRIR веднага ще внесат коледна магия в дома Ви.

Елфи в червено и бежово на рафт с шишарки и свещи


Разположете елфите в дома Ви и измислете имената им заедно с децата. Може би коледният дух ще ги накара да оживеят през нощта.

Елфи в червено и сиво. Двойка елфи на рафта и три малки елфчета на дървото


Поставете свещника SKINFAXE или фенера HARMOND в кухнята, всекидневната или на коледната трапеза, за да внесете малко светлина в тъмните, дълги декемврийски нощи.

Червен коледен фенер и свещници с коледни мотиви

Няма Коледа без подарък

Една от най-големите радости по Коледа е да поглезиш любимите си хора с подаръци. Голям или малък - размерът няма значение - но красиво опакованият подарък винаги ще донесе радост.

Коледни подаръци под елхата в бежови и розови цветове


Използвайте опаковъчната хартия KARDUS и добавете малко борово клонче или шишарка, за да придадете допълнителна стойност. Коледните подаръци са изключително декоративни, затова ги опаковайте по-рано и ги изложете през декември. За допълнително украса, можете да опаковате и кутии за съхранение.

Коледни чорапи, закачени на рафт, с мотив на Дядо Коледа, елф и елен


Ако обичате да раздавате радост през целия декември, използвайте коледните чорапи HIMINROD за тези подаръци.

Създайте вълшебна коледна трапеза

Вкусната храна често е най-важната част за много семейства. Независимо дали сте домакини на семейна коледна вечеря, или организирате парти за приятели, добре украсената маса може да допринесе за настроението на цялата вечер.

Коледна вечеря с червена покривка и златни прибори за хранене


Подредете масата си в червен цвят и с елементи от природата. Много е лесно да се направи и изглежда невероятно. Използвайте червена покривка като GULDSTEN и намерете шишарки и клонки и ги използвайте като декоративен елемент. Добавете HORNBLENDE купи и чаши и свещи като SKINFAXE, HARMOND ил ERVIN.

Завършете коледната трапеза с украсени "Направи си сам" салфетки. Вземете свежо борово клонче и пръчка канела и ги добавете към салфетката - просто, но ефектът е "уау".

Разгледайте нашата коледна Nordic Mood колекция