Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Украсете дома си в традиционни коледни цветове

Украсете дома си в традиционни коледни цветове

С многобройните си светлини, носталгична музика и многобройни семейни традиции Коледа е едно от най-вълшебните времена в годината. Още с настъпването на декември Коледа е навсякъде - у дома, по улиците, на работа и във всички видове магазини. Ако сте от хората, които обичат Коледа, вероятно нямате търпение да дойде декември, за да украсите.

Подложка за хранене и кутия за бисквити.

Класическо червенo

В коледната ни колекция за 2022 г. наблегнахме на уютната и скандинавска атмосфера, която е едновременно класическа и модерна, но с червено като основен цвят. Особено сме развълнувани за коледните ни елфи, мишки и дядо коледовци, които внасят празнично настроение в дома Ви.

Коледна мишка.

Традиционни коледни орнаменти за уютно усещане

Поставете ароматните свещи ANHYDRIT в кухнята, всекидневната или на коледната трапеза, за да внесете малко светлина в тъмните, дълги декемврийски нощи.

Ароматни коледни свещи

Няма Коледа без подарък

Една от най-големите радости по Коледа е да поглезиш любимите си хора с подаръци. Голям или малък - размерът няма значение - но красиво опакованият подарък винаги ще донесе радост.

Опаковъчна хартия.

 

Използвайте опаковъчната хартия KARDUS и добавете малко борово клонче или шишарка, за да придадете допълнителна стойност. Коледните подаръци са изключително декоративни, затова ги опаковайте по-рано и ги изложете през декември. За допълнително украса, можете да опаковате и кутии за съхранение.

Създайте вълшебна коледна трапеза

Вкусната храна често е най-важната част за много семейства. Независимо дали сте домакини на семейна коледна вечеря, или организирате парти за приятели, добре украсената маса може да допринесе за настроението на цялата вечер.

Чаша и чаена лъжичка.

 

Завършете коледната трапеза с украсени "Направи си сам" салфетки. Вземете свежо борово клонче и пръчка канела и ги добавете към салфетката - просто, но ефектът е "уау".

Открийте повече

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление