Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Поради повишения обем от онлайн поръчки е възможно сроковете за доставка да бъдат удължени с до 5 дни (5 до 10 работни дни). Благодарим Ви, че пазарувате при нас!

Украсете дома си в традиционни коледни цветове

Украсете дома си в традиционни коледни цветове

С многобройните си светлини, носталгична музика и многобройни семейни традиции Коледа е едно от най-вълшебните времена в годината. Още с настъпването на декември Коледа е навсякъде - у дома, по улиците, на работа и във всички видове магазини. Ако сте от хората, които обичат Коледа, вероятно нямате търпение да дойде декември, за да украсите.

Подложка за хранене и кутия за бисквити.

Класическо червенo

В коледната ни колекция за 2022 г. наблегнахме на уютната и скандинавска атмосфера, която е едновременно класическа и модерна, но с червено като основен цвят. Особено сме развълнувани за коледните ни елфи, мишки и дядо коледовци, които внасят празнично настроение в дома Ви.

Коледна мишка.

Традиционни коледни орнаменти за уютно усещане

Поставете ароматните свещи ANHYDRIT в кухнята, всекидневната или на коледната трапеза, за да внесете малко светлина в тъмните, дълги декемврийски нощи.

Ароматни коледни свещи

Няма Коледа без подарък

Една от най-големите радости по Коледа е да поглезиш любимите си хора с подаръци. Голям или малък - размерът няма значение - но красиво опакованият подарък винаги ще донесе радост.

Опаковъчна хартия.

 

Използвайте опаковъчната хартия KARDUS и добавете малко борово клонче или шишарка, за да придадете допълнителна стойност. Коледните подаръци са изключително декоративни, затова ги опаковайте по-рано и ги изложете през декември. За допълнително украса, можете да опаковате и кутии за съхранение.

Създайте вълшебна коледна трапеза

Вкусната храна често е най-важната част за много семейства. Независимо дали сте домакини на семейна коледна вечеря, или организирате парти за приятели, добре украсената маса може да допринесе за настроението на цялата вечер.

Чаша и чаена лъжичка.

 

Завършете коледната трапеза с украсени "Направи си сам" салфетки. Вземете свежо борово клонче и пръчка канела и ги добавете към салфетката - просто, но ефектът е "уау".

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача