Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Зодиите и техните цветове в дома

Зодиите и техните цветове в дома

Изборът на цветове, които да присъстват в жилището, е един нестихващ процес на търсене и експерименти. Понякога това не е толкова лесно, колкото изглежда. Следващия път, когато избирате аксесоари, мебели или цвят, с който да пребоядисате стаята – прочетете Вашия хороскоп за вдъхновение. Според специалистите всеки цвят има определено влияние върху отделните зодии. Изборът го прави малко или много подходящ за Вашия дом.

Тук ще се опитаме да добавим цветове за всяка зодия под формата на артикули, които ще намерите в нашите магазини или онлайн на JYSK.bg. Имайте предвид, че част от тоновете са подходящи за помещението, други са акценти.

Овен: розово

Вие сте уверена, динамична и приключенски настроена личност. Розовият цвят е сравнително детски цвят, Вие добре знаете, че то може да бъде и силно, дръзко и съвсем зряло, по свой собствен начин. Този цвят се вписва във всяка ситуация.

Ако не сте в настроение да пребоядисвате цялата стая, разбираемо е. Нашето предложение за този цвят е спалното бельо ERIKA. Изключително лесно и нежно решение, ако сте решили да последвате нашия съвет, изработено е от 100% памук, а и винаги един нов чаршаф внася настроение и върши чудеса.

Розовото, цвета на овена

Телец: черно

В очите на останалите може и да изглеждате инат, но Вие добре знаете, че това е гледна точка и въпрос за отстояване на принципи. Вашето чувство за красота и лукс Ви въвлича във вихъра на новите тенденции. Обяснимо е защо черният цвят Ви подхожда. Той винаги е модерен и е изключително дързък избор, като телеца.

Колкото и да ни се иска, недопустимо е да обзаведем жилището с черни мебели, декорации и аксесоари. Причината е, че в един момент ще спрем да ги забелязваме. Ще Ви помогнем с едно изтънчено решение – канапе. Особено в по-светлите скандинавски интериори, то ще бъде основен акцент в помещението.

Черно за телеца

Ако наскоро сте подменили мебелите, но все пак искате да внесете този щрих в помещението, предлагаме: стилен лампион, табуретка или минималистична украса.

Близнаци: жълто

Личността на близнаците е жизнена, приспособима и изключително общителна. Ето защо слънчевото жълто е цветът на този тип хора. Топлината, която излъчва жълтият цвят ни кара да погледнем на живота, от към хубавата му страна и да се радваме на всичко около нас. Контрастира с тъмни цветове, което е перфектно решение за лесно отегчителната страна на близнаците.

Жълто сплано бельо за близнаците

Какво по-хубаво от това да се събуждате със слънчево настроение, да, отново става дума за спално бельо. Това е един от най-лесните начини да вмъкнем жълтото в спалнята, където нежното спално бельо LIVA грее. Този щур цвят може да е под формата на друг текстил за дома, например: декоративни възглавници или одеяла.

Рак: светлосиньо

Вие сте олицетворението на домошарите сред зодиите, чувствителни и лоялни до край. Светлосиньото има зареждаща сила, която Ви помага да се отърсите от стреса и забързаното ежедневие, без дори да усетите. Освен това този оттенък оказва влияние и върху креативността и вдъхновението.

Светлосиньо в домашния интериор

Тук на помощ идват завесите или спалното бельо. Какво ще кажете за едно светлосиньо кресло? И то не какво да е, а люлеещо! Освен, че ще се превърне в любимото Ви място за релакс и за размисъл, креслото ще бъде стилен светлосин акцент, необходим на всеки рак.

Лъв: лилаво

Щом стане въпрос за драма, можете да разчитате на лъва – казваме това с най-добри чувства! Той има силата да вдъхновява останалите със своите твърдения и звездно присъствие. А що се отнася до кралския лилав цвят, това е неговият цвят.

Лилавото, цвета на зодия лъв

Смело използвайте лилавото - нов комплект спално бельо или завеса. Нашите предложения са предимно акценти, където този цвят има не е натрапчив, стилно допълнение. Разбира се, можете да се спрете и на хавлиена кърпа в наситено лилаво, за да се чувствате като кралска особа, излизайки от банята.

Дева: крем

Вие сте от онези хора, които правят разлика между петдесет нюанса крем. Педантични и интелигентни, притежавате и практичен усет в избора на покупка.

Девата и цвят крем

Спрете за миг и се насладете на момента! - една кушетка –място за любимата книга. Да, това е мястото, където ще прекарате безгрижните неделни следобеди. Изобилието е пред Вас, както и изборът - модерен скандинавски дизайн, мебели и аксесоари в цвят крем.

Везни: зелено

Описват Ви като „строги, но справедливи“. Със силни лични убеждения, но и ценители на красотата и хармонията във всичките ѝ форми. Вашата цел е да постигнете баланс, което е и причината зеленото да Ви привлича, все пак то е символ на хармония.

Балансиран интериор в зелено

Зеленото и флоралните мотиви са сред една от водещите тенденции в JYSK от няколко години насам. Предложенията са стилни варианти - декоративни възглавници, спално бельо и одеяло. Това са само част от артикулите, които ще внесат баланс във Вашия дом.

Скорпион: червено

Вие сте страстна личност, която се впуска с цялото си сърце във всичко. Червеното подчертава този аспект на характера най-добре, но и подсказва за Вашата способност да се отдавате напълно. Обикновено „шестото“ Ви чувство е правилно.

Скорпионите и чевения цвят

Това е силен цвят и трябва да бъдете внимателни при неговата употреба, особено ако става дума за спалнята или за пространството, където почивате. Ние подбрахме няколко нюанса, които не са толкова крещящи, но все пак - червени.

Стрелец: кафяво

Вие сте философът сред Вашите приятели, добре познат с дълбоките си мисли и мъдрост. Въпреки че стрелецът се слави като енергична личност, кафявото допълва тази част от характера, но и успокоява.

Интериорите в кафяво

Интериор в кафяво не само ще Ви зареди с енергия, но ще изглежда стилно с всички дървесни шарки и естествени материали. Една от най-търсените серии мебели в нашите магазини е VEDDE. Най-приятната изненада е, че в тази колекция присъства по нещо за всяка стая.

Козирог: сиво

Резервиран, спокоен и трудолюбив, Вие вярвате, че добрите неща се случват на тези, които чакат. Вие сте дисциплинираният, който вече има план за утрешния ден, а може би и за идните пет години. Този неутрален тон е перфектният, неостаряващ избор за Вас. Трудно е да изберем точния нюанс, но сме сигурни, че Вие сте способни да се справите.

Козирозите и сивото

Сякаш скандинавският дизайн е правен от козирози за козирози. С преобладаващи сиви тонове, примесени с пастелни или кремави, за да не дразнят окото и да не Ви разсейват от по-важните въпроси. Мебелите са функционални, без излишни орнаменти, понякога дори минималистични. Какво ще кажете за едно кресло, където да се насладите на следобедното кафе и да се отдадете на планиране.

Водолей: оранжево

Приятелски настроени и все пак изключително независими, Вашите вкусове са нестандартни. Виждате плюсовете на неща, от които другите странят. Например оранжевото! Този цитрусов цвят е толкова привлекателен, колкото и Вие.

Оранжевото, цвета на водолея

Тук е моментът да Ви предложим нещо ново. Отскоро в нашата гама мебели се появи креслото LISELEJE, изцяло от ратан. Стилно и нестандартно допълнение към нашата скандинавска колекция.

Риби: синьо

С богато въображение, чувствителни и много състрадателни, истински воден знак. Също като рака и Вие предпочитате успокояващите сини нюанси. Вашият избор обаче е по-тъмен цвят, който остава на заден план и не Ви разсейва.

Синьото и рибите

Какво ще кажете за синя спалня? Да, точно като в аквариум. Този цвят има положително влияние върху качеството на съня. Препоръчваме всеки един възможен вариант да го аранжирате в спалнята - под формата на спално бельо, деко възглавница, одеяло или разтегателен диван, на който да се излежавате пред телевизора.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача