Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Въпроси относно продуктите

В JYSK можете да намерите всичко за вашия дом. Ако имате въпроси относно нашата продуктова гама, ще се радваме да помогнем. Ако не можете да откриете отговорите на вашите въпроси по-долу, винаги сте добре дошли да се свържете с нашия екип по Обслужване на клиенти.

Общи

Изпробвайте нашите GOLD матраци. Разполагате със 100 дни тестов период.

+

Обикновено на човек са необходими няколко седмици, за да усети и свикне с новия си матрак. Нашите GOLD матраци може да се изпробват в рамките на 100 нощи, за да можете да разберете дали сте направили правилния избор и дали се чувствате комфортно.

Ако не сте удовлетворени от матрака, който сте закупили, ние ще Ви го заменим с друг модел от серията GOLD.

Ако желаете да замените Вашия GOLD матрак, моля донесете го в магазина заедно с валиден касов бон, за да можете да си изберете друг. Важно условие е матракът да бъде в добър търговски вид, да е използван заедно с топ-матрак или надматрачна постелка и да няма следи от употреба. Прочетете повече
 

Не сте получили отговор на вашето запитване ? Пишете до Обслужване на клиенти.

Какво трябва да изберете  – BASIC, PLUS, GOLD или Изгодна цена?

+

Голяма част от нашите продукти като матрацизавивкивъзглавницичаршафи и кърпи, са разделени на BASIC, PLUS, GOLD и Изгодна цена. Това означава, че имаме по нещо за всеки един бюджет като съотношение цена/качество. Продуктите, маркирани с етикет "Изгодна цена" не променят цената си и не участват в кампании и промоции.

Не сте получили отговор на вашето запитване ? Пишете до Обслужване на клиенти.

Къде мога да видя наличността на артикулите в магазините?

+

Ако желаете да проверите наличността на артикулите в нашите физически магазини JYSK, направете следното:

 • Напишете името на артикула, арт. номер или категорията, в която се намира той в полето за търсене на JYSK.bg.
 • Натиснете „Спецификации”, за да видите пълната информация за продукта.
 • Натиснете "Наличности по магазини", за да видите наличните бройки във всеки магазин

Моля имайте предвид, че артикулите, които се предлагат само онлайн нямат наличност във физическите ни магазини, но могат да се поръчат онлайн и да се доставят в избран от Вас магазин.

Не сте получили отговор на вашето запитване ? Пишете до Обслужване на клиенти.

Къде мога да открия подробно описание на артикулите?

+
Ако желаете да видите подробна информация за нашите артикули, може да я откриете на нашия уебсайт JYSK.bg.

Напишете името на артикула, арт. номер или категорията, в която се намира той в полето за търсене на JYSK.bg. След като откриете артикула натиснете „Подробности”, за да видите пълната информация, цената и наличността на артикула.

Не сте получили отговор на вашето запитване ? Пишете до Обслужване на клиенти.

Полезна информация за нашите възглавници

+

Изборът на  възглавница е също толкова важен, колкото и изборът на подходящ матрак. Удобната възглавница повишава качеството на съня. Ето защо когато я избирате, не трябва да правите компромис с Вашите нужди.

Възглавница, която осигурява правилна опора, е сред ключовите фактори за постигане на добър сън. При нас ще намерите три различни категории: ниска, средна и висока. Когато правите своя избор, трябва да имате предвид, че оптималната позиция на спане е, когато гръбначният ви стълб е напълно изправен. Височината на възглавницата зависи напълно от предпочитаната позиция на спане.

При нас ще намерите 3 основни типа пълнеж:

 • Естествен пълнеж: Възглавниците с естествен пълнеж са предимно с пух и пера, но могат да съдържат коприна, вълна, лен или памук. Те са меки на допир и лесно приемат желаната форма. Това е изключително полезно, ако често променяте позицията си на спане.
 • Изкуствен пълнеж: Той се състои от изкуствени влакна. Този вид пълнеж е много по-еластичен от естествения. Въпрос на вкус е дали предпочитате този вид възглавници пред тези с пух и пера.
 • Специален пълнеж: Той може да се състои от мемори пяна или латекс. Този вид пълнеж придава оптимална опора, тъй като се състои от изключително компактни частици.

В JYSK предлагаме богат асортимент от възглавници, които отговарят на възможностите и желанията на всеки един клиент. Прочетете повече за нашите възглавници

Не сте получили отговор на вашето запитване ? Пишете до Обслужване на клиенти.

Полезна информация за нашите завивки

+

Пълноценният сън през нощта е от съществено значение за Вашата енергия и добро настроение през деня. Изборът на завивка е също толкова важен, колкото и изборът на матрак и възглавница. Ето защо трябва да проучите всички възможности, за да намерите най-подходящата за Вас.

Какъв е размерът на завивката, зависи от Вашата височина. Като общоприето правило е, че завивката трябва да бъде 20-30 см по-дълга от Вашата височина. При нас можете да намерите завивки с дължина 200 или 220 см.

В JYSK разделяме завивките на три основни групи: хладна, топлеща и екстра топлеща. Когато правите Вашия избор, трябва да се съобразите с температурата на Вашето тяло и на стаята, в която спите.

Нашите завивки могат да бъдат разделени на 2 категории:

 • Естествен пълнеж: Той се състои от пух и пера, но в определени случаи може да бъде и от други естествени материали - коприна, памук, вълна. Предимството на естествения пълнеж е, че не запарва и има най-добрата изолационна сила.

 • Изкуствен пълнеж: Той се състои предимно от полиестерни нишки, които наподобяват качествата на естествения пълнеж, но на много по-ниска цена. Изкуственият пълнеж е по-проветрив, но и теглото му трябва да бъде много по-голямо, за да може завивката да е на същото ниво на топлина, като тези с естествен пълнеж.

В JYSK предлагаме богат асортимент от завивки на различни цени, които биха отговорили на нуждите и възможностите на всеки един клиент. Прочетете повече за нашите завивки

Не сте получили отговор на вашето запитване ? Пишете до Обслужване на клиенти.

Полезна информация за нашите матраци

+

Изборът на удобен матрак, на който да спите и да отпочивате пълноценно, е изключително важен за Вас и Вашето семейство. Ако знаете как да почистите правилно Вашия матрак, той ще Ви служи вярно много по-дълго. В следващите редове сме събрали шест съвета за почистване на Вашия матрак или легло.

 • Проветрете и обърнете матрака: Свежият въздух е един от най-добрите „лекове“ за влагата и домашните акари. Ако можете, проветрявайте всеки ден: сутрин, обед и преди лягане. На всеки 2-3 месеца е добре да обърнете или завъртите матрака, за да избегнете образуването на „увиснали“ зони.
 • Отложете оправянето на леглото: Сутрин не бързайте с оправянето на леглото, по този начин давате време на матрака да изсъхне от влагата, която се е отделила по време на сън. Покривката за легло предпазва завивките и възглавниците от прах, препоръчително е да изчакате поне час с оправянето на леглото.
 • Използвайте прахосмукачка: Прахосмукачката е изключително полезна в борбата с домашните акари. Почиствайте матрака с прахосмукачка поне веднъж седмично. И не забравяйте да използвате подходящ накрайник, за да не повредите покритието.
 • Използвайте протектор или надматрачна постелка: Надматрачната постелка или протектор са добро средство да предпазите Вашия матрак от мръсотия, петна и влага. Част от нашите предложения в тази категория идват и с калъф, който може лесно да се изпере, което прави почистването лесно като детска игра.
 • Премахване на упорити петна от матрак: Част от упоритите петна на матрака могат да бъдат премахнати с помощта на оцет. В половин литър гореща вода добавете половин литър оцет. Помещението трябва да е добре проветрено, за да може третираният матрак да изсъхне по-бързо.
 • Дезинфекцирайте матрака с пара: Парочистачката е изключително ефикасна за почистване на матрак. Парата е с температура 100-110º, унищожаваща бактериите. Тя може да премахне неприятните миризми. Преди да почистите с парочистачка е препоръчително да използвате прахосмукачка. Прочетете повече за нашите матраци

Не сте получили отговор на вашето запитване ? Пишете до Обслужване на клиенти.

Полезна информация за нашите чаршафи

+

Изборът на чаршафи е важен и трябва да бъде направен внимателно, за да може когато лежите върху тях да се чувствате комфортно. Тъй като прекарвате по няколко часа върху тях всяка нощ, от съществено значение е и качеството им.

JYSK предлага различни варианти и цветове. Когато си купувате нов комплект чаршафи, може да избирате между три вида:

 • Чаршафи без ластик: Пасват на всички видове матраци. След като постелите чаршафа, го подпъхвате под матрака или между матрака и рамката за легло.
 • Чаршафи с ластик: Те са създадени така, че да пасват на определена форма или височина на матрака. Те имат ластични ъгли, които улесняват поставянето им върху матрака.
 • Непромокаеми чаршафи: Този вид чаршаф ще предпази Вашия матрак от намокряне и петна. Ако матракът Ви е изработен от мемори пяна, препоръчително е да използвате подобен чаршаф, тъй като прането му е много по-лесно.

Прочетете повече за нашите чаршафи

Не сте получили отговор на вашето запитване ? Пишете до Обслужване на клиенти.

ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ

Работно време на Отдел Обслужване на клиенти
 • Пон-пет: 08:30 - 19:00
 • Събота: почивен ден
 • Неделя: почивен ден 
 • 20.06.2024 (четвъртък) - неработен ден
 • 21.06.2024 (петък) - неработен ден
Работното време на нашите магазини можете да намерите тук.