Комплекти и мебели за бистро

Има ли нещо по-хубаво от това да започнете деня си със закуска на външния си бистро комплект, докато наблюдавате как слънцето съживява градината Ви? Няма значение колко голямо или малко е външното Ви пространство - все още има много начини да го облагородите. С градинските комплекти за бистро JYSK можете да се наслаждавате на слънчевите лъчи независимо от размера на външното си пространство. Нашите комплекти за бистро от три части, състоящи се от маса и два стола, се предлагат в различни дизайни, цветове и материали, за да подхождат на всяка обстановка. Изберете комплект за бистро от материал, който не се нуждае от поддръжка, или такъв, който може лесно да се съхранява. Ще откриете широка гама от комплекти за бистро, които да отговарят на Вашия вкус и външно пространство онлайн или в най-близкия магазин на JYSK.

15 продукти
  15 продукти

  Градински комплекти - Бистро

  HOBRO Д70 маса сива + 2 DOVERODDE стола сиви
  399 ЛВ./к-т
  517 ЛВ. /к-т
  Спестете 22%
  HOBRO Д70 маса сива + 2 AIDT стола сиви
  499 ЛВ./к-т
  657 ЛВ. /к-т
  Спестете 24%
  HOBRO Д70 маса черна + 2 AIDT стла черни
  499 ЛВ./к-т
  657 ЛВ. /к-т
  Спестете 24%
  HOBRO Д70 маса черна + 2 NABE стола черни
  549 ЛВ./к-т
  697 ЛВ. /к-т
  Спестете 21%
  HOBRO Д70 маса черна + 2 ILDERHUSE стола черни
  649 ЛВ./к-т
  797 ЛВ. /к-т
  Спестете 18%
  THY Д60 маса черно + 2 GUDHJEM стола черни
  449 ЛВ./к-т
  587 ЛВ. /к-т
  Спестете 23%
  THY Д60 маса натурал + 2 GUDHJEM натурал
  449 ЛВ./к-т
  587 ЛВ. /к-т
  Спестете 23%
  THY Д60 маса натурал + 2 HAJSTRUP стола натурал
  469 ЛВ./к-т
  607 ЛВ. /к-т
  Спестете 22%
  THY Д60 маса черна + 2 JEKSEN стола черни
  499 ЛВ./к-т
  727 ЛВ. /к-т
  Спестете 31%
  THY Д60 маса натурал + 2 AIDT стола натурал
  549 ЛВ./к-т
  687 ЛВ. /к-т
  Спестете 20%
  THY Д60 маса черна + 2 AIDT стола черни
  549 ЛВ./к-т
  687 ЛВ. /к-т
  Спестете 20%
  MAGLEBJERG Ø70 маса + 2 MAGLEBJERG стола натурал
  775 ЛВ./к-т
  1057 ЛВ. /к-т
  Спестете 26%
  Само онлайн

  КАКВО Е КОМПЛЕКТ БИСТРО?

  Предлагат се много стилове комплекти за бистро - от метал и дърво до ратан, но основно това, което прави един комплект за бистро, е малка маса, съчетана с 2 стола. Комплектът бистро е идеален за сутрешното Ви кафе, за обяд и за вечеря на открито с приятел или партньор.

  КАК ДА ИЗБЕРЕМ КОМПЛЕКТ БИСТРО

  Всички наши комплекти бистро са проектирани да издържат на сезона на открито и се предлагат от материали като дърво, ратан и метал. Нашите комплекти за бистро от полиратан са водоустойчиви и издръжливи, а металните комплекти за бистро са с прахово покритие, така че са защитени от износване и ръжда. Дървените комплекти за бистро се нуждаят от обработка с масло всяка година, за да се запази дървото свежо и защитено през всички сезони. Всеки стил бистро комплект има своите предимства, така че изцяло от Вас зависи да изберете това, което отговаря на Вашия вкус и естетика на градината. Можете да избирате между естествени цветове на ратана, сиви комплекти за бистро, черни комплекти за бистро и маси и столове за бистро от масивна дървесина.

  СЪЗДАЙТЕ КЪТ ЗА ГРАДИНСКА ТРАПЕЗАРИЯ

  Ако разполагате с малко пространство, което плаче за компактна маса и стол, комплектът бистро може да е точно това, от което се нуждаете. Градинските комплекти бистро винаги са популярен избор. Докато за по-голям комплект за хранене е необходима голяма тераса, палуба или вътрешен двор, един обикновен бистро комплект за вътрешен двор може да заеме малък ъгъл в градината или в малък двор, осигурявайки място за слънчева закуска на открито, ранни вечерни напитки или сандвич по обяд. Класическият комплект за бистро на открито обикновено включва метална маса с пиедестал и кръгъл плот, придружена от чифт леки столове за бистро с ламели, които могат да се сгъват, когато не се използват. Въпреки това в нашата широка гама от комплекти за бистро можем да предложим много повече, включително квадратни дървени и полиратанови маси за бистро, както и подходящи столове.