Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Шест тенденции в интериорната декорация

Есен 2017 - 6 тенденции в интериорния декор

Със смяната на сезоните, настъпват и видимите промени в пейзажа, гардероба и дейностите в ежедневието. Прекарваме по-малка част от деня навън и отдаваме все по-голямо значение на комфорта на дома.

Както на модните подиуми, така и в интериорния дизайн всеки сезон пристига с нови трендове. И тъй като ще прекарваме повече време вкъщи, трябва да направим  дома уютен и приветлив.

Есен 2017 е с няколко тренда - вдъхновение от цветове и атмосфера за новия сезон. Как да ги постигнете с помощта на нашите нови попълнения - декорации и домашен текстил, прочетете в нашия блог.

Декорации в зелени тонове, есенни щампи, кадифени и подплатени материи

Декорации в зелени тонове, есенни щампи, кадифени и подплатени материи - декоративни възглавници BONDEROSE, FJELLRAPP и GULLRIS са трендовете на есен 2017 и във Вашия дом.

Тъмнозелено

Зеленото е водещ тренд и през този интериорен сезон. За разлика от началото на годината, когато пролетното зелено набираше сила сред дизайнерите, сега тъмнозеленият цвят е акцент.

Не променяйте всичко в дома си в тъмнозелено, можете да вмъкнете няколко акцента. Декоративна възглавница, одеяло, завеса или декорации от цветно стъкло – това са няколко идеи, които ще направят атмосферата вкъщи вълшебна, особено в студените месеци, когато зеленината е заменена от златистото на листата и сивото на есенното небе.

Декоративни възглавници с есенни щампи, в зелени тонове
 

Декоративни възглавници с есенни щампи, в зелени тонове: GULLRIS, VANDIRIS, REINROSE и GRAVMYRT.

Декоративни възглавници

Кадифе

Кадифето е изтънчен и елегантен материал, който известно време е бил запазена марка за домовете на аристократите и знатните особи.

Днес е достъпно като материал, съхранил елегантност и царственост. Придава усещането за топлина и уют през студените месеци. Комбинацията от кадифе и дърво или керамика ще придаде на Вашия интериор интересен контраст.

Декоративна възглавница BONDEROSE с покритие от кадифе, в комбинация с възглавница BERBERIS с дълъг косъм.

Декоративна възглавница BONDEROSE с покритие от кадифе, в комбинация с възглавница BERBERIS с дълъг косъм.

Декоративна възглавница с покритие от кадифе, в комбинация с възглавница с дълъг косъм.

Пепеляво розово

Друг доминантен цвят за настоящия сезон, когато стане дума за домашния интериор, е пепел от рози. Този нюанс на розовото е зареден с позитивност и добро настроение, приятен контраст със зеленото. Изключително подходящ избор за женствените интериори или като акцент в сериозните стилове декорация.

Елегантен акцент в стаята
 

Пепеляво розовото е елегантен акцент, внасящ нотка женственост в дневната или спалнята. С използването на няколко семпли декорации, ще персонализирате мигновено желаното пространство - декоративна възглавница BERBERIS в розово или възглавница BLEIKVIER.

Нотка свежест в спалнята

Подплатени материи

Подплатените материи са класика в домашната декорация. Те отново са на мода през есен 2017. В спалнята на особена почит са кувертюрите и одеялата, както и декоративните възглавници, които ще внесат допълнителна нотка комфорт, без значение от стила на стаята.

Класика в домашния текстил
 

Ако сте се спрели на този топъл тренд, можете да изберете една цветна кувертюра за Вашата спалня или декоративна възглавница в стил TUNBENDEL.

Спално бельо с характер

Едноцветното спално бельо е най-честият избор за спалнята. Тази есен е модерен чаршаф с характер. Все повече дизайнери започват да персонализират спално бельо с геометрични форми, цветни щампи или весели цветове, които да придадат живот на спалнята.

Спално бельо с интересен дизайн
 

Осветителни тела с различни форми

Осветителните тела – полилеи, лампи, плафони или аплици – отдавна не са само една функционална добавка. Днес те имат и функция на атрактивен аксесоар. В настоящия сезон изключително търсени са осветителните тела с опростен класически дизайн, както и тези с малко чудновата форма – една смесица от геометрични форми.

Лампа от пластмаса

Открийте повече

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление