Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички* онлайн поръчки само до 22 март!


(*късна и съботна доставка се заплащат допълнително)

Стил рустик в домашния интериор

Как да аранжираме дом в рустикален стил?

Помните ли летните ваканции при бабите и дядовците? А лагерите на планина, когато всички се събираха в хижата до камината. Навярно сте запазили спомена за стаите с масивна дървена мебел, а стените са покрити с ламперия. Общото между малките къщи от периферията на града, вилите на село и хижите в планината е чувство за уют и топлина, която излъчват мебелите.

Това са само няколко примера за стил рустик, който не остарява и запазва връзката с миналото и природата. В домовете, обзаведени в този стил, не изглеждат подредени по конец, но всичко си е на мястото. В тях ще се потопите в носталгията и времето сякаш тече по-бавно. Тази приказна атмосфера ще Ви помогне да релаксирате и да се отделите от ежедневните проблеми.

Мебели SILKEBORG

За кого е подходящ стил рустик

Без значение на колко години сте, ще се чувствате много добре в дом, обзаведен в стил рустик. Ако Ви допада автентичната декорация, ако смятате, че всичко придобива по-голяма стойност с течение на времето, ако сте спокойна личност, обожаваща природата, то Вие ще се влюбите в този вид декорация и обзавеждане.

Но дори и да не се идентифицирате с описанието по-горе и предпочитате модерното обзавеждане, изберете този стил за Вашата вила. Той е идеален, тъй като всяка частица от него има своето предназначение.

Кресло EGEDAL & бюфет HALLUND

природата влиза в дома

Малките къщи от периферията на града са в непосредствена близост с природата. При тях полето и поляната са като естествено продължение на местообитанието. Както знаете при една къща с двор не е достатъчно тя да е изрядна, важно е и градината да бъде безупречна. Разбира се, в градската среда няма толкова много открито пространство, но можете да поканите природата в своя дом с помощта на декорацията.

Ето и няколко варианта за това как да поканите природата в своя дом:

  • Използвайте дървесина в декорацията. Например, украсете стената с красив клон от дърво. Това е един от евтините и изключително ефикасни варианти.
  • Вместо декоративни статуетки, украсете дома си със сухи цветя, шишарки или листа, поставете ги във ваза, поднос или кошница. Подменяйте декоративните елементи в зависимост от сезона, за да не Ви омръзне декора и за да сте винаги в крак с времето навън.
  • Използвайте актуалните за сезона цветя, поставете цветния букет в една класическа ваза или такава в стил рустик.
  • Използвайте одеяла или декоративни възглавници с имитация на кожа - нашите предложения са от гама MYGGBLOM или килимче HORN.

Сухи цветя в домашния интериор

Декор в стил рустик

Килим имитация на животинска кожа

Килим BAKKEMAURE

мебели и аксесоари с непреработен аспект

Предметите с ръчно изработен аспект са основна част от един интериор в стил рустик. Черги, мебели с неправилни форми и керамични декорации. Нашите стилни предложения в тази категория са комплект маси от масивна дървесина - ORDRUP, рамка за легло UBBY, скринове TANGE, черга STILKEG, както и ваза AMUND. 

мебели от масивна дървесина

Дървесината е в основата на интериора в стил рустик. От стените с ламперия чак до подовете с паркет или дюшеме. Мебелите в стил рустик са изработени от дървесина, често с груб вид, незавършен и с големи размери. Нашите предложения са RYSLINGE от масивен чам, с покритие от лак.

Мебели RYSLINGE

Ако предпочитате естествените шарки на дървесината, препоръчваме Ви SILKEBORG - с мебели от масивен дъб и фурнир. С тази гама ще обзаведете кухнята, спалнята и всекидневната. Една добра добавка за интериора в стил рустик е креслото от ратан JORDRUP.
Мебели SILKEBORG

естествени цветове

Цветовата гама, която преобладава е от  естествени тонове: каки, зелено, синьо, кафяво и крем.

Открийте повече

Любимите декорации за прозорци на купувача

Започнете пролетта със спокойни, зелено-сини нюанси

Любимият декор на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.