Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти за вашата компания

Как да съхраним детските играчки

Как да съхраним детските играчки?

Ако имате деца, със сигурност домът Ви е пълен с играчки. Често се изкушавате, купувате по нещо ново, просто така, като го видите в магазина и Ви хареса, дори и без повод. И ето как броят на играчките се увеличава…, и детската е препълнена, спъвате се - в някоя друга количка в дневната или сядате на канапето върху плюшено мече, безнадзорно оставено.

Може би очаквахте всички играчки да са в детската, а не да ги намирате в стаите. Малчуганите обичат да играят, там където е цялото семейство и когато цялото семейство се е събрало в дневната, то тя се превръща в любимото място за игра. Ето защо, една семейна всекидневна, където присъстват деца, трябва да има място за игра.

   

Когато детето е до Вас, ще бъдете спокойни. А ако е все още малко, по-добре е да играе наоколо. По този начин ще избегнете голяма част от инцидентите. Без специално място за съхранение на играчки, дневната Ви ще се изпълни с ЛЕГО, плюшени играчки, колички и т.н.

дневната може да бъде елегантна, дори и с място за игра

Обособявайки кът за играчки в стаята, ще постигнете ред в останалата част на помещението. Може би мислите, че минималистичният интериор, или този, в който всяка вещ има точно място, е неподходящ с пространство за игра. Винаги можете да изберете мебели и аксесоари за съхранение, които да се допълват с останалата част от стаята.

Никой няма да знае, че минималистичният бюфет в дневната или онзи класически скрин са натъпкани с играчки.

създайте мини детска вселена с мебели за съхранение

Мястото за игра на детето трябва да се състои от няколко коша с играчки, поставени в ъгъла на стаята. Подредете всичко в пластмасови кутии или кошове, може да отделите и малко повече пространство, под формата на една мебел.

Деко кутии и кошници за съхранение
 

Ако желаете да запазите стила на помещението, добър избор за съхранение на играчки са кошове и кутии, които да паснат на обзавеждането. Те са изработени от различни материали - текстил, пластмаса или плетени.   

ЕТАЖЕРКАТА И ПЛАСТМАСОВИТЕ КУТИИ

Изборът на етажерка е удобен и практичен вариант, защото всички играчки са по рафтовете или в различни кутии. Първото решение е много по-лесно, докато второто предотвратява наслояването на прах върху вещите на Вашето дете. Когато Вашият малчуган не е улисан в игра, ще можете лесно да подредите играчките.  

Етажерка AULUM

Цветен бюфет

Бюфетът е прекрасно решение, ако не искате играчките да се виждат. Когато чекмеджетата и шкафовете са затворени, прекрасно се допълва с останалата част от обзавеждането. Ако детето е наоколо, от тази красива и скучна мебел ще излезе една малка цветна вселена. Вие сте креативни,  боядисайте вътрешността на бюфета в любимия цвят на малчугана. Друг изключително весел вариант е специално покритие, което да позволи на детето да рисува с тебешир по вратичките.

Бюфет SILKEBORG

БИБлиотека

Избрали сте библиотека с регулируеми рафтове, мястото за съхранение може да бъде модифицирано според необходимостта, както и според големината на играчките. По-големите са директно на рафтовете, докато останалите се съхраняват в различни кошове, за да не бъдат разхвърляни.  Положителната страна на библиотеката е, че безпорядъкът от земята бързо се подрежда на рафтовете.

обособете зоната за игра с килим

За най-малките членове на семейството веселият килим в дневната има две основни функции: обособява зоната за игра и подсигурява комфорт. Децата обожават да играят на пода, а благодарение на това решение няма да имате проблеми със студения фаянс или надраскан паркет. Вместо да се опитвате да ги накарате да играят на масата или дивана, защото подът е студен, по-доброто решение е използването на килим, който ограничава зона за игра. GULSILDRE с щампа улици и коли ще ги зарадва със сигурност.

 

Декоративните възглавници в по-големи размери ще направят мястото за игра уютно. Преградете стаята с тях и малкият пакостник ще се радва, че има своя собствена зона. А когато стане дума за гледане на анимации, бързо можете да „сглобите” един комфортен фотьойл от декоративни възглавници. Изберете възглавници във весели цветове, подходящи за останалата част от стаята.


 

Децата обожават да разхвърлят играчките си по земята. Но ако организирате кът за игра в дневната, обособен от едно одеяло или един килим в комбинация с няколко възглавници, ще избегнете безпорядъка в останалите стаи. 


Foto: JYSK, Shutterstock

Открийте повече

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

5 функционални идеи за оформяне на антрето

5 функционални идеи за оформяне на антрето

Нови красиви и модерни кошници и кутии

Нови красиви и модерни кошници и кутии

Нови идеи за съхранение в дома

Нови идеи за съхранение в дома