Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти за вашата компания

Класическо синьо – цветът на 2020 година

Класическо синьо – цветът на 2020 година

Институт „Пантон“ избра цвета на 2020 година - класическо синьо. С помощта на този великолепен цвят ще промените Вашето жилище и ще имате елегантна и минималистична обстановка.

Какво символизира класическото синьо, защо специалистите го избират за цвят на годината и как да присъства във Вашия дом, на тези въпроси ще отговорим в нашия блог.

От „Пантон“ описват класическото синьо като цвят, излъчващ спокойствие и вяра. Този нюанс подобрява комуникацията, внася яснота и интроспекция. Освен това цветът благоприятства за по-добра концентрация.

„Живеем във времена, където имаме нужда от доверие и вяра. Ето тази постоянност и увереност се излъчва от PANTONE 19-4052 класическо синьо, солиден и надежден цвят, на който можем винаги да разчитаме. Наситеният с резонанс нюанс на синьото е прекрасен за основа. Напомнящ за необятното нощно небе, той окуражава да разширим перспективата си, да разгърнем мисленето си и да започнем да общуваме свободно“, споделя Leatrice Eiseman, изпълнителен директор на „Пантон“.

Класическото синьо е вече утвърден избор в модната индустрия, интериорния дизайн, в текстила и в графичния дизайн.

Класическо синьо в интериорния дизайн

Тъй като класическото синьо е успокояващ цвят, той ще балансира Вашия интериор. Дизайнерите го препоръчват под всякаква форма. Бъдете смели и го въведете като основен елемент в жилището, например канапето в дневната.

Ако не сте готови за такива големи промени, започнете с дискретни нотки от този цвят в домашния интериор - табуретка или пейка. Те ще разчупят монотонността на Вашия хол или всекидневна.

Класическото синьо е изключително подходящ цвят за спалнята. Този нюанс е успокояващ и ще Ви помогне да заспивате по-добре. Синя кувертюра, одеяло или спално бельо оптически ще променят спалнята, както и ще и придадат приветлив и артистичен вид.

Завършваме с няколко щрихи за домашната декорация. Според специалистите класическото синьо може да озари цялото помещение. Смело изпробвайте и подредете според Вашия вкус декоративни възглавници, вази и различни декорации. Доверете се на Вашата интуиция и експериментирайте през новата 2020 година.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача