Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички* онлайн поръчки само до 22 март!


(*късна и съботна доставка се заплащат допълнително)

Поднос с купи и чаши и дъска за рязане. Кресло с лампион.

MIDSOMMER: аксесоари с лятно усещане

В JYSK посрещаме топлите сезони с три нови тренда - MIDSOMMER, MY SPACE и INSTA EMOTIONS. Във всеки един от тях ще намерите комбинации от нови и вече съществуващи артикули.

Тренд MIDSOMMER е отдалечен от забързаното технологично ежедневие и ни подтиква да се радваме на момента. Зад него стои философията JOMO (the joy of missing out). Иначе казано да отделим време да се порадваме на всеки момент. Вместо да стоим вторачени в мобилните ни устройства, почерпете сетивата си с ароматни свещи JENS или поставете сезонни цветя в красивата ваза HARRY. Дори и една зелена клонка ще повдигне Вашия дух и ще подобри настроението Ви.

Декорация за дома

 

MIDSOMMER е най-артистичният тренд. Той ще Ви предразположи да отделите повече време на малките неща, които Ви правят щастливи. Лятото е прекрасен сезон да разпуснете и да се порадвате на любимите хобита.

Декорация за дома


В MIDSOMMER можете да намерите редица елементи, вдъхновени от природата. Става въпрос за красиви форми като саксията JOHN, изящните керамични купи TORSTEN и LAUKE или дъската за рязане KJELL.

Този тренд ни завръща във времето, когато ръчната изработка е била единственият вариант за направа на всичко около нас.

Декорация за дома


Формите в MIDSOMMER са елегантни и неформални. Те придават по-мек естетически вид на помещението. Матираните повърхности и топлите цветове преобладават. Намерете своето вдъхновение и оформете интериора по Ваш вкус, но не забравяйте да внесете елегантния кош за пране EGIL и минималистичната пейка SAUNTE. Те са чудесно допълнение за банята.  

Декорация за дома

 

Цветовата гама в MIDSOMMER е вдъхновена от комбинацията на седемдесетте години със скандинавското лято. Това е най-добре изразено във ватираното одеяло MAIGULL с цветен мотив, напомнящ на отминалите времена.

Декорация за дома


В този тренд акцент са монотонните цветове - керемидено червено, жълто и зелено. Създайте грабващи декорации, кошниците THERMAN са малък разкош от цвят и форма.

Декорация за дома

Открийте повече

Любимите декорации за прозорци на купувача

Започнете пролетта със спокойни, зелено-сини нюанси

Любимият декор на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.