Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Светлобежов пуф с мека, шарена повърхност и дървен пиедестал, изработен от бор

Nordic Mood: малки мебели с голямо въздействие

Новата колекция Nordic Mood на JYSK включва много малки мебели, които могат да Ви помогнат да освежите дома си, без да се налага да заменяте всичко, което притежавате. Малките мебели нямат за цел да променят из основи дома Ви, а по-скоро са естетически и функционални допълнения, които могат да внесат свежест. Ако искате да разнообразите дома си, разгледайте за вдъхновение малки мебели и декорации за дома в новата ни колекция.

Малките масички винаги са чудесни за промяна в дома Ви - те са лесни за смяна и могат да окажат голямо влияние върху цялостното излъчване на декорацията на дома Ви.

Крайната масичка STAE е модерен вариант на минималистична, но привличаща вниманието малка странична масичка. SOLLERUP е празник на естествените материали, тъй като в центъра на вниманието е боровата дървесина, от която е изработена. Тя може да служи и като крайна маса. Както STAE, така и SOLLERUP са чудесни примери за това как с малко усилия можете да направите значителна промяна в дома си. Със своите минималистични изражения и изчистени линии всяка от тях представлява различен подход към малките мебели за съвременния дом и като такава е чудесно допълнение към интериорния дизайн на дома Ви.

Стенният рафт KVISSEL, както и масичката SOLLERUP, е минималистичен подход към красотата на необработеното естествено дърво. Рафтът за стена е изработен от бамбук и е идеален за декорация на стената в кухнята или всекидневната. Можете да изложите KVISSEL самостоятелно и да го оставите да се изяви с изчистените си линии, или да го използвате за излагане на най-любимите си домашни декорации, дреболии или кухненски артикули.

Стенният рафт ALKEN се предлага в топло сиво с минималистичен заден панел в същия цвят. Той е чудесен за излагане на домашните Ви украшения.

Други видове малки мебели, които са идеални за освежаване на интериора на дома Ви, са малките шкафове като малкия шкаф GIVE в маслиненозелено. Шкафът добавя нотка на спокоен цвят към всяка стая в дома Ви. В качеството си на шкаф GIVE може да се използва за съхранение, а освен това може да се украси, като се постави малка лампа отгоре, като например лампата с батерии KENT.

Масичката SPODSBJERG е привличащ вниманието елемент, изработен от дъб. Със суровия си дървен израз и изчистените си линии масичката е идеална за повдигане на домашните Ви декорации и придаване на височина на интериора на дома Ви.

Новата колекция Nordic Mood включва много продукти, които вече са налични, а от 4 август цялата колекция ще се продава във всички магазини на JYSK и на JYSK.bg.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача