Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Скандинавският коледен декор, като възглавници и завивки, е популярен

Посрещнете коледния сезон

За много хора по света - и естествено за JYSK - Коледа е истински синоним на хюге. За да приветстваме отрано тазгодишния празничен сезон, новата колекция Nordic Mood представя набор от скандинавски коледни декоративни елементи, които са задължителни за празниците.

Новата колекция въплъщава вечните елементи на традиционната скандинавска Коледа като сърца, елхи и звезди, както и винаги очарователните скандинавски елфи с характерните им червени шапки. Богатите, изтънчени нюанси на класическото зелено и червено допълват топлите бели и земни цветове, като в резултат се получава цветова комбинация, която прегръща традиционната Коледа в празник на радоста. Новата коледна колекция Nordic Mood ще бъде налична от края на септември, което Ви дава достатъчно време да се подготвите напълно, за да се насладите на безспорно най-хубавото време от годината.

Празнични коледни чаши в червено и зелено с празнични мотиви и коледни украшения във формата на сърце.

Коледната чаша на GULLTOP със сигурност ще добави празнично настроение към Вашия празничен сезон. Тези керамични чаши се предлагат в ярко червено и наситено зелено, украсени с очарователни коледни мотиви. Независимо дали пиете горещо какао или любимата си празнична напитка, чашата GULLTOP ще внася нотка на радост и празнично настроение с всяка гореща напитка, на която се наслаждавате със семейството и приятелите си.

Декоративното коледно сърце PYSSEL в червено или зелено е разновидност на традиционното скандинавско плетено коледно сърце. С прекрасната си заоблена форма PYSSEL е привлекателна коледна украса, която със сигурност ще направи дома Ви по-весел.

Коледен елф с червена шапка и сива брада и червена арка от свещи.

От керамика до мек, дружелюбен приятел - коледният елф MUGGLESTEN вече е любимец на празниците. Пакостливото коледно джудже е с емблематична червена шапка и сладък нос. Дали носи вълнен пуловер, или просто има голяма, гъста сива брада? Това зависи от Вас.

Когато става въпрос за традиционната скандинавска Коледа, арката от свещи HILDEGUN е чудесен пример за модерен подход към съществуващите традиции. Минималистичната му геометрична форма и LED светлините носят декорация и удобство в една комбинация, която Ви позволява да осветявате первазите си през зимните празници.

Уютна дневна, украсена със скандинавски коледен декор.
Изкуствена елхова клонка в зелена ваза със скандинавски коледен декор.
Празнични коледни възглавници с мотиви на коледни елхи.

Новата колекция Nordic Mood Christmas включва празнични елементи за декорация, които със сигурност ще внесат празнично настроение и радост в дома Ви.

Скандинавски коледен декор

Подобно на много други артикули от колекцията Nordic Mood Christmas, коледната украса COVELLIN също е посветена на традиционния скандинавски празничен декор. С един елемент в бяло и златисто във формата на ангел и друг в черно и златисто във формата на осемлъчева звезда, тези декорации са чудесен пример за това как минималистичните елементи могат да внесат коледно настроение в дома Ви.

Свещник във формата на звезда от мрамор, коледна LED свещ със звезди и коледна елха с LED осветление.

Свещникът RUTILKVARTS е изработен във формата на звезда. Височината и месинговите детайли придават на свещника съвременен вид, като същевременно се съчетават добре с традиционния коледен интериор. RUTILKVARTS пасва идеално на празнична свещ, като например NELLIK - коледна LED свещ, фино украсена със златни звезди. За по-уютна атмосфера коледната елха VILJE с LED осветление е идеална за разведряване на обстановката, като позволява на празничната радост да се разпространи във всяко кътче на дома Ви.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача