Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Светещо LED дръвче пред дома през зимата.

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление

Когато дните стават все по-къси, а нощите - все по-дълги, нищо не може да озари по-тъмните месеци на годината така, както омагьосващото сияние на коледното осветление. От успокояващите вътрешни лампички, които изпълват дома с топла атмосфера, до вълшебното очарование на външните коледни лампички - тези празнични декорации са способни да преобразят всяко пространство и да внесат уютна радост и празнично настроение в дома ви. Разгледайте това ръководство, в което са описани предимствата на всеки вид коледно осветление, за да сте сигурни, че ще направите правилния избор и ще позволите на дома си да се изпълни с истински празничен дух.

Кое коледно осветление да изберете?

Има много различни видове външно и вътрешно коледно осветление за зимата и всички те имат една обща черта: осветяват дома ви и го обливат в уютна, топла светлина. Изборът на коледни лампички зависи от личния вкус и  от това коя част на дома искате да бъде осветена и изпълнена с радост.

Коледното осветление включва следното:

Преди да вземете решение за вида на празничното осветление, което искате, е важно да направите разграничение между вътрешно и външно коледно осветление. Не всички коледни лампички са изработени така, че да издържат на външни условия, и не всички са предназначени за запалване на закрито. Не забравяйте да проверите дали светлините са предназначени за употреба на открито - ако се съмнявате, винаги можете да посетите най-близкия магазин на JYSK и да попитате нашите служители за насоки. Също така е важно да се отбележи, че различните видове коледни лампички естествено имат различни предимства. Освен най-важния аспект - избора на тип осветление, което да подхожда идеално на вашия дом - има и други неща, които правят някои видове осветление по-подходящи от други. Научете повече за това в следващите раздели.

Външно осветление за Коледа и зимата

Универсалните светлинни вериги са задължителни при празничната украса за Коледа. Гъвкавостта им позволява да се поставят навсякъде, като придават топло и приканващо излъчване на всяко пространство, независимо дали са на дърво в градината или по фасадата на къщата ви. Светещите дръвчета са идеални за осветяване на външните пространства на дома ви. Можете да избирате между различни форми и височини. Светещите LED дръвчета са безпроблемен вариант за външно осветление, можете просто да го поставите и да включите кабела.

Сладки светлинни вериги и декоративно осветление

Очарователни светещи LED дръвчета

Вътрешно коледно осветление

Когато става въпрос за вътрешно осветление за Коледа, има много различни възможности, които със сигурност ще ви създадат весело и празнично настроение. Има по нещо за всяка ситуация и за всеки вкус - от блестящи в златно лампички, идеални за разпръскване на радост около коледната трапеза, до светещи коледни звезди и традиционни арки от свещи, идеални за покриване на уютните кътчета в дома ви с топла, успокояваща светлина. За да посрещнете наистина Коледа, не забравяйте да разпръснете декоративното коледно осветление из къщата - дори и само коледна звезда на прозореца в хола, арка от свещи на перваза в кухнята или малка LED елха на бюфета в коридора, подобни малки декоративни лампички са от голямо значение, когато става въпрос за внасяне на топлото коледно усещане в дома ви.

Светлинни вериги

Коледни декорации

Какво още трябва да вземете предвид за коледното осветление?

Когато става въпрос за вътрешно и външно коледно осветление, трябва да се има предвид, че те обикновено консумират по-малко енергия, отколкото си мислите - естествено, консумацията на енергия варира между различните видове лампички. Както винаги, можете да се обърнете към нашите служители в най-близкия магазин на JYSK за повече информация и насоки относно консумацията на енергия от нашите коледни лампички.

Функция за таймер

За да се намали допълнително потреблението на енергия от коледното осветление, много от нашите лампички се предлагат с функция за таймер, която ви позволява да включвате лампичките за определени периоди от време, които вие сте определили. По този начин можете да се наслаждавате на коледните лампички, без да се притеснявате, че ще забравите да ги изключите - това е по-лесно както за вас, така и за сметката ви за ток.

Коледно осветление на батерии

Някои от нашите коледни лампички работят на батерии и не изискват включване на кабел в контакта. Основното предимство на коледното осветление, захранвано с батерии, е, че то е удобно, гъвкаво и лесно за преместване.

Светещо LED дърво с функция за таймер.
Светещо LED дърво в двор.
Светещо LED дърво с функция за таймер.

Открийте повече

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Посрещнете коледния сезон