Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна


Качество и безопасност на продуктите JYSK

От съществена важност за JYSK е нашите продукти да отговарят на стандартите ни и избираме внимателно своите доставчици. Нашите купувачи лично посещават фабриките редовно, за да проверят качеството на продуктите ни. Когато продуктите пристигнат в нашите складове, лицата, отговарящи за контрола на качеството в JYSK, ги проверяват отново, преди да се изпратят към магазините ни.

Нещо повече – правим тестове за издръжливост и безопасност в сътрудничество с външни партньори за тестване. Например тестваме за стабилност и опасни вещества. Вижте как се създава качеството JYSK във видеото по-горе.

Отзиви за продукти JYSK

JYSK получава повече от 200 000 отзива за продукти от нашите клиенти, които ни оценяват със средно 4,3 от 5 звезди. Това върви ръка за ръка с нашата отдаденост към качеството и е нещо, с което се гордеем много. Искаме да дадем на клиентите възможността да видят какво други клиенти мислят, преди да закупят продукт, и сме щастливи да получим обратна връзка от клиентите ни. Онлайн отзивите осигуряват тази възможност.

Как изчисляваме оценката?

Резултатът е средна стойност на повече от 200 000 отзива от клиенти за продуктите на нашите уеб сайтове. Отзивите за продуктите се събират от клиенти в държавите, които са част от JYSK Nordic.

Защо използваме наша собствена система?

Има много различни начини за получаване на отзиви за продуктите онлайн, но те се различават значително от държава до държава. JYSK е международна компания с международна гама. Трябва да сравним опита на клиентите с продуктите ни отвъд границите. Затова създадохме наша собствена система, чрез която клиентите да дават отзиви за продуктите ни.